Postet nga: Aksion Simbolik

VIDEO - PSD ‘ngrit një flamur me dy yje’ në oborrin e Qeverisë së Kosovës

Partia Socialdemokrate përmes një aksioni simbolik përballë qeverisë së Kosovës ka larguar flamurin e Kosovës dhe ka zëvendësuar atë me një flamur me dy ...

PSD vendos memorialin e Oliver Ivanoviqit para zyrës së kryeministrit Kurti

Në një aksion simbolik të mbajtur para Qeverisë, Partia Socialdemokrate (PSD)  sot ka vendosur para objektit të ekzekutivit një fotografi të politikanit serb nga Kosova, Oliver Ivanoviq dhe një kurorë ...

PSD me aksion simbolik pranë zyrave të EULEX-it në Prishtinë

Partia Socialdemokratike (PSD) ka mbajtur një aksion simbolik para zyreve të EULEX-it në Kosovë, për të kundërshtuar Gjykatën Speciale.

Organizata studentore me kritere për rektorin e ardhshëm të UP-së: Nuk duam rektor të pazareve

Organizata studentore “REFORMA”, ka mbajtur para Rektoratit të Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina" një aktivitet simbolik pas zhvillimeve në UP dhe procesin e zgjedhjes së rektorit të ri.

VIDEO - QIKA me aksion simbolik para Qeverisë, kundërshtojnë taksën për produktet menstruale

Qendra për Informim, Kritikë dhe Aksion (QIKA), ka organizuar një aksion simbolik para ndërtesës së Qeverisë së Kosovës, duke kërkuar heqjen e taksës 18% pë...

ORCA me aksion simbolik, kërkon që kolegjet private të bëhen organizata jofitimprurëse

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA), ka zhvilluar sot një aksion simbolik para Kuvendit të Kosovës, përmes së cilit ka bërë thirrje që ...

PSD aksion para Qeverisë: Albin Kurti - veteran i rrejshëm i UÇK-së

Partia Socialdemokrate (PSD) sot ka mbajtuar një aksion para objektit të Qeverisë së Kosovës.

PSD me aksion para ekzekutivit, i mbushin me stikera të KEDS e KESCO veturat qeveritare

Partia Social Demokrate ka zhvilluar një aksion në oborr të Qeverisë duke vendosur stikera në veturat zyrtare të Qeverisë së Kosovës.