Postet nga: Nënë Tereza

Në Panama përurohet shtatorja e shenjtores shqiptare, Shën Terezës, vepër e skulptorit kosovar

Shtatorja e shenjtores shqiptare Shën Tereza, e punuar nga skulptori kosovar Bashkim Beqiri, është përuruar sot në Panama.

Vlera universale e mesazhit dhe figurës së Nënë Terezës

Pesë vjet pas shenjtërimit dhe 24 vjet pas vdekjes, Nënë Tereza vazhdon të kujtohet për rolin e saj në Kishën Katolike dhe në ndihmë të të varfë...

Ambasadori britanik falënderon Kosovën për pritjen e afganëve, citon Nënë Terezën

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott ka njoftuar se ka vizituar refugjatët afganë që po qëndrojnë në Kosovë, në afërsi të kampit ushtarak amerikan ...

Kombet e Bashkuara nderojnë Nënë Terezën me pullë postare

“Jo të gjithë ne mund të bëjmë gjëra të mëdha, por mund të bëjmë gjëra të vogla me dashuri të madhe”. Kjo thënie e ...

Nënë Tereza në këndvështrimin sociologjik

I ftuar nga Universiteti i Shkodrës profesori i Universitetit të Birminghamit, në Mbretërinë e Bashkuar, Gëzim Alpion, foli mbi tokësoren dhe hyjnoren Nënë Tereza në ...

Kontributi bamirës i Shoqatës ‘Nënë Tereza’ gjatë viteve 90-ta

Shërbimet humanitare të Shoqatës bamirëse “Nënë Tereza” gjatë viteve 90-ta, kohë kur vendi po përballej me krizë në të gjitha sferat, sipas disa aktivistëve ...

Zyrtarizohet kalimi i Aeroportit të Rinasit te 'Kastrati Group', për 71 milionë euro

Është zyrtarizuar kalimi i koncesionit të aeroportit të Rinasit, i vetmi në Shqipëri, te grupi më i madh në vend “Kastrati Group”.

Gjakovë - Pavarësisht kundërshtimeve, fillojnë punimet në rrugën `Nënë Tereza`

Në rrugën "Nënë Tereza" në Gjakovë kanë filluar punimet dhe në njërin shirit të kësaj rruge është ndaluar qarkullimi i veturave.