Postet nga: kombet e bashkuara

Ende pa konsensus në samitin për klimën

Ministri i Mjedisit dhe Klimës në Indi, Bhupender Yadav tha më 13 nëntor se ende nuk është arritur konsensus në bisedimet e Kombeve të Bashkuar apër klimën, ...

OKB: 45 milionë njerëz të kërcënuar nga uria

Rreth 45 milionë njerëz në të gjithë botën janë aktualisht të kërcënuar nga uria, thanë të hënën Kombet e Bashkuara.

Osmani në mbledhjen e OKB-së: Lufta kundër krimit është e panegociueshme

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani - Sadriu në fjalën e saj gjatë mbledhjes së Këshillit të Kombeve të Bashkuara i ka bërë thirrje Serbisë që të ...

Kombet e Bashkuara nderojnë Nënë Terezën me pullë postare

“Jo të gjithë ne mund të bëjmë gjëra të mëdha, por mund të bëjmë gjëra të vogla me dashuri të madhe”. Kjo thënie e ...

​Ambasadorja e Suedisë: Mbrojtja e pyjeve të jetë prioritet i Qeverisë

Ministria e Bujqësisë dhe Organizata e Ushqimit dhe Bujqësisë e Kombeve të Bashkuara kanë mbajtur një diskutim mbi rishikimin e sektorit të pylltarisë në Kosovë, ku theksua se ...

Foto eseja e BIRN tregon skenat e krimeve të përfshira në çështjen e Mlladiçit

Para vendimit përfundimtar të kësaj jave në gjyqin e gjeneralit serb të Bosnjës, Ratko Mlladiç, BIRN paraqet një foto ese që tregon vendet ku janë kryer krimet ...

Human Rights Watch: Viktimat e helmimit nga plumbi në Kosovë ende presin drejtësinë

Të hënën, eksperti i Kombeve të Bashkuara për të drejta të njeriut mbi mbetjet e rrezikshme i bëri thirrje Kombeve të Bashkuara që vazhdimisht kanë dë...