Postet nga: Nasuf Hasani

Avokati i njërit prej 5 policëve të arrestuar në Prizren paralajmëron ankesë në Gjykatën e Apelit

Gjykata e Prizrenit sot ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji ndaj pesë të pandehurve S.H., A.P., V.K. dhe F.K. dhe A.K. në...

I akuzuari Avni Llumnica arrestohet në Shqipëri, dështon seanca në rastin e plagosjes së Azem Vllasit

Ka dështuar seanca në rastin e njohur si “Syri i popullit”, arsyeja e shtyrjes së kësaj seance ishte mungesa e të akuzuarit Avni Llumnica.

Kryetari i OAK, pas kërkesës për shkarkim: Nuk jam kryetar i pakicës, jam kryetar i shumicës

Nasuf Hasani, kryetari i Degës Regjionale të Avokatëve të Prishtinës i ka kërkuar kryetarit të Odës së Avokatëve të Kosovës, që të largohet ...

Kryetari i degës së avokatëve në Prishtinë denoncon në Polici kryetarin e Odës së Avokatëve të Kosovës

Nasuf Hasani, kryetari i avokatëve dega në Prishtinë ka denoncuar gjatë ditës se sotme në Polici kryetarin e Odës së Avokatëve të Kosovës, Behar Ejupin.

Azem Vllasi dëshmoi në gjykimin e të akuzuarve për tentim vrasjen e tij

Në seancën e mbajtur në rastin e njohur si “Syri i Popullit” është dëgjuar avokati Azem Vllasi, i cili në këtë rast është në cilësinë e ...

Dështon seanca në rastin e njohur si “Syri i Popullit”

Ka dështuar të mbahet seanca në rastin e njohur si “Syri i Popullit”. Arsyeja e dështimit të kësaj seance, ishte mungesa e avokatit Naim Rudari, i cili ...

Gjykata i shqipton trajtim psikiatrik Murat Jasharit, i akuzuar për tentimvrasjen e Azem Vllasit

Gjykata i shqiptoi masën e trajtimit të detyrueshëm psikiatrik me ndalim në Institutin e Psikiatrisë Forenzike në Prishtinë, Murat Jashari i akuzuar për tentimvrasjen e Azem Vllasit.

Jepet fjala përfundimtare në gjykimin për plagosjen e Azem Vllasit

Në gjykimin ndaj Murat Jasharit, i akuzuar për vrasje të rëndë e mbetur në tentativë ndaj Azem Vllasit, Prokuroria kërkoi shqiptimin e masës së trajtimit të ...