Postet nga: Naser Kelmendi

Naser Kelmendi para Gjykatës së Apelit, Prokuroria kërkon dënim më të ashpër

Naser Kelmendi ka dalur sot para Gjykatës së Apelit në seancën e cila u mbajt lidhur me aktgjykimin dënues të majit të këtij viti për ...

Avokati: Lënda e Naser Kelmendit vjetërsohet në korrik të këtij viti

Naser Kelmendi u dënua të enjten nga Gjykata e Prishtinës me 4 vite e 8 muaj burgim për trafikim me narkotikë.

Gjykata vendos për Naser Kelmendin

Naser Kelmendi, i akuzuar për trafikim të narkotikëve të rrezikshëm dhe substancave psikotropike është gjetur fajtor nga Gjykata e Prishtinës.

Më 18 maj pritet të shpallet aktgjykimi për Naser Kelmendin

I akuzuar për trafikim me narkotik, Naser Kelmendi sot qëndroi i ulur në bankën e të akuzuarit para trupit gjykues të Departamentit special në Gjykatën e ...

Policia kërkon bashkëpunim për arrestimin e djalit të Naser Kelmendit

Drejtoria e Policisë në Pejë ka kërkuar nga qytetarët që të bashkëpunojnë për të arrestuar të dyshuarin Elvis Kelmendi.

Dështon edhe një seancë ndaj Naser Kelmendit

Ka dështuar të mbahet seanca ndaj Naser Kelmendit, i akuzuar për trafikim të narkotikëve.

Naser Kelmendi në rigjykim për trafikim të heroinës nga Bosnja në Asutri

I akuzuari për trafikim të heroinës, Naser Kelmendi, ka dalë sot para gjyqit në Prishtinë për një vepër penale të cilën dyshohet se e ka ...

Sërish dështon seanca ndaj Naser Kelmendit

Ka dështuar të mbahet seanca në rigjykimin kundër Naser Kelmendit.