Postet nga: Isuf Makolli

Ekzamineri i akuzuar se i ndihmoi kandidates: Ishte hera e shtatë për të në test

Në Gjykatën e Prishtinës ka dhënë mbrojtjen ekzamineri i Qendrës për Leje të Vozitjes në Prishtinë, Gëzim Kryeziu, i cili po akuzohet për ...

Dosja: Si merrnin para Policët e Kosovës nga bastoret

Dy hetuesit e Krimeve Ekonomike në Policinë e Kosovës, Lavdim Osmani dhe Lutfi Menxhiqi, të akuzuar nga Prokuroria për marrje të ryshfetit, janë ballafaquar me dëshmitarin bashkë...

Polici i akuzuar për vjedhje të 2 mijë eurove gjatë bastisjes flet në gjykatë

Shkumbin Jashari, polici i cili akuzohet nga Prokuroria se ka vjedhur 2 mijë euro gjatë një bastisjeje të policisë dhe se ka mbajtur armë pa leje, doli sot para Gjykatës ...

Dënohet me burg inspektori i ndërtimit i Komunës së Prishtinës i kapur në flagrancë duke marrë ryshfet

Gjykata e Prishtinës ka shpallur sot aktgjykimin në rastin e inspektorit të ndërtimit të Komunës së Prishtinës, Gafurr Rexha, i akuzuar për marrje ryshfeti.

Vrasja në ‘Bon Vivant’, pritej dëshmia e Uran Ismailit, shtyhet seanca

 

Mungon anëtarja e trupit gjykues, dështon seanca ndaj policit i cili akuzohet se vodhi 2 mijë euro

Në mungesë të anëtares së trupit gjykues, ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj policit Shkumbin Jashari.

6 muaj burgim me kusht, për 10 euro ryshfet në kufi me Serbinë

Senisha Popadiq, i akuzuar për dhënie ryshfeti në shumë prej 10 euro, në seancën fillestare ka deklaruar se e pranon fajësinë.

8 vite pas vrasjes së Sevdaim Sinanit zbulohet arma e përdorur nga të akuzuarit

Arma që ishte zhdukur në vendin e ngjarjes zbulohet pas 8 viteve pasi u përdor për kryerjen e një vepre tjetër penale.