Postet nga: aktgjykimi

Gjykata shpall të pafajshëm drejtorin dhe ish-drejtorin e Komunës së Gjilanit

Gjykata e Gjilanit ka shpallur aktgjykimin në rastin e drejtorit të Shërbimeve Publike në Komunën e Gjilanit, Naser Korça dhe ish-drejtorit të Urbanizmit, Valon Shefkiu.

Gjykata vendos për kryeinspektorin e akuzuar për ryshfet

Gjykata në Prishtinë shpalli sot aktgjykimin për akuzën për marrje ryshfeti ndaj kryeinspektorit të punës Muhamet Binaku.

Arsyetimi i Trupit Gjykues për Pafajësinë e Naser Pajazitajt

Pas një shqyrtimit të gjatë gjyqësor, ku u dëgjuan shumë dëshmitarë dhe u proceduan prova të ndryshme për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, sot Gjykata Themelore e ...

VIDEO: Prindërit e Donjetës të Revoltuar me Vendimin e Gjykatës

Nëna e Donjeta Pajazitajt, Lumnija, ka reaguar me emocione pas vendimit të Gjykatës së Pejës, e cila e shpalli të pafajshëm Naser Pajazitajn, të akuzuarin e ...

Dënohen me Burgim Tre ish-Punonjës të Bankës, Një Lirohet

Gjykata ka shpallur aktgjykimin në rastin e ish-punonjësve të bankës “NLB”, tre prej të cilëve u dënuan me burgim e njëri është liruar.

Sot Gjykata Vendos për Limajn

Pas tetë vjetësh procedurë gjyqësore, sot në orën 14:00 do të bëhet shpallja e aktgjykimit ndaj tani më zëvendëskryeminitrit të Kosovës, Fatmir Limaj, truprojes ...

Gjykata e Kthen në Punë ish-Drejtorin e Ujësjellësit

Po ashtu, Gjykata detyron KUR “Prishtinën” t’i paguajë paditësit në emër të kompensimit pagat mujore duke filluar nga data 8.3.2016 deri më 30.4.2017, e që kap shumën ...

Dënohen me Burg Shpërndarësit e Narkotikëve

Sipas aktakuzës, të akuzuarit Arsim Fazliu dhe Naser Miftari ishin takuar në një vend mes fshatit Kramovik dhe qytetit të Klinës me të akuzuarin tjetër Hysen Lala ...