Postet nga: naime krasniqi- jashanica

I akuzuari për terrorizën nuk u soll nga Burgu i Dubravës në Gjykatë, dështon seanca

Seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve për terrorizëm, Genc Selimi, Valon Shala, Ardian Mehmeti dhe Nuredin Sylejmani ka dështuar të mbahet.

Ish-drejtori i Arsimit në gjyq për kulmin dhe aneksin për kaldajat e shkollës

Ish-drejtori i Drejtorisë së Arsimit në Komunën e Drenasit, Sadik Tahiraj, është ulur në bankën e të akuzuarit për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Dënohet burri që akuzohej se ishte pjesë e ISIS-it

Gjykata në Prishtinë, e ka dënuar me dy vjet burgim me kusht, të akuzuarin për pjesëmarrje në grup terrorist, Nexhat Ademin.

Shtyhet seanca për vrasjen në AKI

Seanca ndaj Valon Ibërdemajt, i akuzuar për vrasjen e zyrtarit të Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, Isa Sejdiu, është shtyrë. Arsyeja e shtyrjes së kësaj seance ishte ...

I akuzuari qëndroi një javë në Siri, mbrohet në heshtje në Gjykatë

Seanca e rigjykimit ndaj Nexhat Ademit, i cili akuzohet për organizmin dhe pjesëmarrjes në grupet terroriste ka përfunduar sot me dhënien e fjalës përfundimtare ...

Gjykata e Prishtinës shkel të drejtën për ankesë, dorëzon vendimin pas 120 orësh

Gjykata e Prishtinës me datën 7 shkurt kishte marrë vendim me të cilin të akuzuarit Valon Sylejmanit i kishte vazhduar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej 2 muajve ...

Dështoi të mbahet seanca në procesin gjyqësor ‘Ukë Rugova 2’

Vdekja e një personi të afërm të prokurores së rastit Florije Shamolli, bëri që seanca e sotme në rastin ‘Uke Rugova 2’ të mos mbahet.

Ndërtimi mbi rrugë, deklarohet i pafajshëm zyrtari i Urbanizmit të Komunës së Prishtinës

Seanca gjyqësore ndaj Gëzim Ferizit, zyrtar në Drejtorinë e Urbanizmit në Komunën e Prishtinës, i akuzuar për keqpërdorim të pozitës zyrtare, ka vazhduar ...