Postet nga: muharrem hoti

Arsyetimi i Gjykatës për dënimin me burg të ish-shefit të Shërbimeve Publike të Malishevës

Më 21 dhjetor, ndaj ish-shefit të Shërbimeve Publike në Malishevë, Ismet Mazreku, trupi gjykues  i përbërë nga Nikollë Komani, Mentor Bajraktari dhe Besarta Doli, kishte shqiptuar dënimin ...

Afër fundit gjykimi për kabllon e rrymës ndaj ish-shefit të shërbimeve publike në Malishevë

Gjykimi për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj ish-shefit të shërbimeve publike në Malishevë, Ismet Mazreku, në gjykatën e Gjakovës vazhdoi sot me dëshminë ...

Dënohen me 15 vjet burg 4 të akuzuarit për grabitje

Gjykata e Gjakovës ka dënuar me burgim dhe gjobë katër të akuzuarit për grabitje.

Burri i kërkon falje gruas në gjykatë për tentim-vrasjen me thikë shkaku i ilaçeve

Gjykata e Pejës ka vazhduar procesin gjyqësor kundër E.S, i cili akuzohet për tentim-vrasje të bashkëshortes G.S.

Caktohet dita për shikimin e kabllos kontestuese në gjykimin për korrupsion

Muharrem Hoti, ka dhënë dëshminë e tij në seancën gjyqësore ndaj të akuzuarit për korrupsion, ish-drejtorit të Shërbimeve Publike në Malishevë, Ismet Mazreku.

Prishtinasi rrëfen si ia grabitën 2.500 euro në Gjakovë

Katër të akuzuarit për grabitjen e 2.500 eurove janë sjellë të prangosur sot në sallën e  Gjykatës së Gjakovës.

Dënohen të akuzuarit që për 5 euro hua të dëmtuarit i kërkuan 100 euro

Gjykata e Gjakovës ka shpallur fajtorë Kristian dhe Domenik Prenkajn, të akuzuar për veprën penale të lëndimit të lehtë trupor.

Mungesa e Përkthyesit nga Suedishtja Shtyn Sërish Gjykimin për Vrasje

Mungesa e Përkthyesit nga Suedishtja Shtyn Sërish Gjykimin për Vrasje

Edhe pse gjykata gjatë seancës së sotme kishte angazhuar përkthyes të gjuhës angleze, i akuzuari Hamza Abazaj tha se nuk e kupton këtë gjuhë.