Postet nga: Ali Uka

Zvarritje në procesin gjyqësor të Haki Rugovës

Ishte marsi i vitit 2018 kur Prokuroria kishte ngritur aktakuzë ndaj kryetarit të Istogut, Haki Rugova, për vepër penale konflikt interesi.

Gjykimi i ish-drejtorit të Inspektoratit të Pejës për 14 objekte pa leje, i akuzuari e paralajmëron dëshmitaren për padi

Në Gjykatën e Pejës ka vazhduar sot procesi gjyqësor ndaj ish-drejtorit të inspektoratit të Komunës së Pejës, Demë Dashi, i cili po akuzuhet se me ...

Refuzohen propozimet për ekspertiza në gjykimin për konkursin në Spitalin e Gjakovës

Vera Lleshi, mjeke në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, po akuzohet nga Prokuroria e Gjakovës për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit, ndërsa ...

Rahovecasi i akuzuar për vrasjen e vëllait lirohet nga akuza

Gjyqtari Shaqir Zika, në mungesë të provave sot ka liruar nga akuza e vrasjes së rëndë dhe armëmbajtjes pa leje të akuzuarin Arben Morina.

Del para gjykatës e akuzuara për vrasjen e Sefer Berishës

Behare Nura e akuzuar për vrasjen e Sefer Berishës dhe armëmbajtje pa leje, bashkë me Granit Alushani i akuzuar vetëm për armëmbajtje pa leje, ...

Gjakovë: Mjekja e Spitalit të Gjakovës dhe kandidatja e një konkursi, ballafaqohen me dëshmitarë

Vera Lleshi, mjeke në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, po akuzohet nga Prokuroria e Gjakovës për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit, ndërsa ...

Dënim me burg e gjobë ndaj ish-drejtorit të Gjimnazit në Malishevë 

Izet Hoti, ish drejtori i gjimnazit "Hamdi Berisha" në Malishevë, u dënua me 8 muaj burgim dhe 1 mijë euro gjobë.

Gjakovë: Mjekja e Spitalit dhe kandidatja e një konkursi, ballafaqohen me kolegen e tyre si dëshmitare

Vera Lleshi, mjeke në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, po akuzohet nga Prokuroria e Gjakovës për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit, ndërsa ...