Postet nga: Besarta Doli

Gjakovë, burgim me kusht për lëndim trupor e kanosje ndaj familjarëve

 

Gjakovë - Kryefamiljari pranon se kishte kanosur familjarët e tij

 

Gjakovë, nuk vjen në gjykatë i akuzuari se kishte rrahur gruan e tij me grushte

A.M, i akuzuar se kishte rrahur bashkëshorten e tij, F.T nuk erdhi në sallën e gjykimit për tu përballur me akuzën për ...

Mbi 5 vite burgim për 63 kg marihuanë

Habib Shehu, i akuzuar për shitblerje të mbi 63 kilogramëve marihuanë, u dënua me burgim prej 5 viteve e 6 muaj.

Vrasja në Marmull, dëshmitari rrëfen momentin e dorëzimit në polici të të akuzuarit Alfred Gjugja

Për vrasjen e Tunë Bezhit në fshatin Marmull të komunës së Gjakovës, ku të akuzuar janë babë e bir, Prek Gjugja dhe Alfred Gjugja, sot u dë...

Vrasja në Marmull - Babë e bir ballafaqohen me dëshmitarë

Për vrasjen e Tunë Bezhit në marsin e vitit 2019, në fshatin Marmull të komunës së Gjakovës, ku të akuzuar janë babë e bir, Prek Gjugja dhe Alfred ...

Vrasja në Gjakovë, arsyetimi i Gjykatës për dënimin e të akuzuarit me 16 vjet burg

Në tetë faqe aktgjykim, Gjykata e Gjakovës ka dhënë arsyetimin për 16 vjet burgim që i dha Esat Bajramit, i akuzuar për vrasjen e Arlind Hanës.

Gjakovë – Gjykimi për 63 kg drogë, rahovecasi ballafaqohet me dëshmitarët