Postet nga: Ministria e Integrimit Evropian

Gjykata vendos për pezullimin e vendimit mbi shkarkimin e sekretarit të MIE-së

Kushtrim Cukaj në maj të këtij viti ishte shkarkuar nga pozita e sekretarit të përgjithshëm në Ministrinë e Integrimit Evropian nga Komisioni Disiplinor për Pozitat e ...

Ministria e Integrimit Evropian pagoi ‘paushall’ shpenzimet e rrymës dhe pastrimit

Shpenzime përmes procedurave të jo të rregullta janë evidentuar në Ministrinë e Integrimit Evropian  për vitin 2019.

Auditori nuk gjen dëshmi për shërbimet e konsulencës që i pagoi Ministria e Integrimit Evropian

Zyra Kombëtare e Auditorit në raportin për vitin 2019 për Ministrinë e Integrimit Evropian , nuk ka hasur në specifika që dëshmojnë se janë pranuar shërbimet e ...

Ambasadori gjerman reagon për shuarjen e Ministrisë së Integrimeve dhe kritikave ndaj BE-së

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt në një adresim për marrjen e shtetit gjerman të drejtimit të Presidencës së BE-së, ka përmendur edhe shuarjen e Ministrisë ...

Të punësuarit në kabinetin e ministrit Blerim Reka

Vetëm pak ditë pasi u votua qeveria e re, KALLXO.com u kërkoi të dhëna mbi punësimet që bëhen në zyrën e ekzekutivit kosovar ...

Blerim Reka zotohet për transparencë dhe llogaridhënie

Ish-ministrja e Integrimit Europian, Dhurata Hoxha ia ka dorëzuar zyrtarisht detyrën ministrit të ri të këtij dikasteri, Blerim Reka, i cili vjen nga radhët e Lë...

Hoxha: Kosova nuk ka humbur asnjë cent nga marrëveshjet me BE-në

Ministrja e Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha, tha se programi Kombëtar për Zbatimin e MSA-së për vitin 2018 ka tejkaluar pritshmërinë.

Hoxha: Kosova është me fat që ka përkrahjen e miqve në rrugëtimin evropian

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhuarata Hoxha, ka takuar zëvendësministrin për çështje evropiane në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Estonisë, Matti Maasikas, me të cilin kanë ...