Postet nga: Ministria e Financave dhe Transfereve

Murati: Inflacioni ka rënë, çmimet kanë filluar t'i kthehen normalitetit

Ministri i Financave, Punës dhe Trasfereve, Hekuran Murati, ka thënë se shkalla e inflacionit në shumicën e produkteve ka rënë bazuar në të dhënat e ...

Abdixhiku për paralajmërimin për pezullimin e kontratve të zyrtarëve grevistë: Është kërcënim ndaj proceseve demokratike

Pas paralajmërimit të Qeverisë së Kosovës, përkatësisht Ministrisë së Financave dhe Transfereve, për pezullimin e kontratave të punës të grevistëve për aq ...

Akciza kontribuuesi i dytë më i madh në buxhet

Të hyrat nga akciza në buxhetin e Kosovës për vitin 2021, regjistruan vlerë rekorde. Shuma e parave të mbledhura nga kjo taksë kalon gjysmë miliardi euro, saktësisht 501 milionë ...

Pensionistët dhe përfituesit e skemave sociale nuk kanë nevojë të paraqiten për evidentim

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve bën të ditur se kreu i këtij dikasteri qeveritar, Hekuran Murati, ka marrë sot vendim që të pezullohet obligimi për ...

Dalin pagesat e para për punëtorët e gastronomisë

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka bërë të ditur se janë ekzekutuar pagesat për grupin e parë të punëtorëve që përfitojnë nga subvencionimi ...

10 bizneset që përfituan më së shumti nga Pakoja e rimëkëmbjes e Qeverisë Hoti

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka publikuar listën e 50 bizneseve që përfituan më së shumti nga Pakoja prej 60 milionë eurove, e cila u shpë...

Ministri Murati publikon listën e 50 bizneseve që përfituan më së shumti nga Pakoja e rimëkëmbjes e Qeverisë Hoti

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka publikuar listën e 50 bizneseve që përfituan më së shumti nga pakoja prej 60 milionë eurove, e cila u shpë...

Ekzekutohen pagesat për disa përfitues të masave nga Parko Emergjente e Qeverisë

Ministrja e Financave dhe Transfereve, Hykmete Bajrami, ka njoftuar se sot Ministria ka ekzekutuar pagesat për masën 3A, për 7 mijë e 241 përfitues.