Postet nga: Menderes Behluli

Ish-komandanti i stacionit policor në Novobërdë përsëri para Gjykatës

Ish-komandanti i stacionit policor në Novobërdë, Shukri Aliu, i cili po akuzohet për dy vepra penale, marrje ryshfeti dhe moslajmërim të veprave penale është deklaruar për ...

Nuk nis rigjykimi për punët e pakryera në komunën e Vitisë, i akuzuari në Zvicër

Në Gjykatën e Gjilanit ka dështuar të nisë rigjykimi ndaj Florim Ramës, Valdet Xoxës dhe Sami Mjakut, të akuzuar për keqpërdorim të pozitës ...

Kllokot, ish-drejtori akuzohet se i dha paga infermieres pa ardhur në punë

Afër 10 mijë euro pretendohet të jetë dëmi i shkaktuar në Komunën e Kllokotit nga ish-Drejtori i Shëndetësisë që tani po akuzohet për keqpërdorim ...

Prokuroria zbulon skemë interesante të korrupsionit në komunën e Kllokotit

Ish-drejtori për Buxhet dhe Financa në Komunën e Kllokotit, Nikolla Nojkiq, ka dalë para gjyqit për t’u përgjigjur për akuzën – keqpërdorim i ...

Gjilan, burg për zyrtarin e komunës që u kap duke marrë 2,000 euro ryshfet

Bashkim Bunjaku, pak orë pasi pranoi fajësinë në seancën e paradites për veprën penale marrje ryshfeti, u dënua nga Gjykata e Gjilanit me 1 vit burgim ...

Zyrtari i Gjilanit që u filmua duke marrë para pranon fajësinë

Bashkim Bunjaku nga Gjilani, pranoi fajësinë për veprën penale marrje ryshfeti.

Dy ish-drejtorët e komunës së Gjilanit dalin para gjyqit

Në gjykatën e Gjilanit sot u mbajt shqyrtimi gjyqësor ish-drejtorit komunal të Urbanizmit, Valon Shefkiu dhe ish-drejtorit të Shërbimeve Publike në komunën e Gjilanit, Naser Korç...

Gjilan, dënohet polici i akuzuar për zvogëlim të gjobës së trafikut

Gjykata Themelore në Gjilan shpalli vendimin përfundimtar ndaj Erduan Banushit, zyrtarit policor që akuzohej për falsifikim të dokumentit zyrtar.