Postet nga: Gazmend Ajvazi

Pasi dështoi pesë herë, mbahet seanca ndaj rojës së pyellit i akuzuar për marrje ryshfeti

Në gjykatën e Gjilanit është mbajtur seanca ndaj rojtarit të pyllit Sabri Miftari, i cili nga Prokuroria e Gjilanit akuzohet për marrje ryshfeti.

Dështon për të pestën herë seanca ndaj rojes së pyllit të akuzuar për ryshfet

Sabri Miftari, rojtar i pyllit në territorin e Komunës së Vitisë ka dalur sot para gjykatësit për t`u përballur me akuzat për marrje ryshfeti, ...

Shpallja e vendimit ndaj Shukri Aliut ne Gjykaten e Gjilanit

Ish- Komandanti i Policisë në Novobërdë sërish dënohet nga Gjykata

Shukri Aliu, ish- Komandant i Stacionit Policor në Novobërdë sërish është gjetur fajtor dhe është dënuar nën akuzat e Prokurorisë për marrje ryshfeti dhe mos ...

Gjykimi i tretë ndaj ish komandantit të stacionit policor në Novobërdë drejt fundit

Shukri Aliu, ish komandant i stacionit policor në Novobërdë, sërish ka dalur para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzat e Prokurorisë pë...

Nis gjykimi i tretë ndaj ish-Komandantit të Stacionit Policor në Novobërdë për 5 metra dru

Ka nisur për të tretën herë nga fillimi shqyrtimi gjyqësor ndaj ish Komandantit të Stacionit Policor në Novobërdë, Shukri Aliu.

Në fund të gjykimit, prokurori tërhiqet nga akuzat për vjedhje

Në seancën e fundit në gjykimin e dy personave të akuzuar për për vjedhje, vjedhje të rëndë, dhe vrasje të rëndë në tentativë, prokurori i ...

Dështon seanca ndaj rojës së pyllit, i akuzuar për ryshfet

 

Veterinari i akuzuar për pasaportat e kafshëve del para gjyqit

Mexhid Haxhimusa dhe Artan Pajaziti, të akuzuar në për keqpërdorim të detyrës zyrtare, do të njihen të enjten me vendimin e gjykatës së Gjilanit rreth akuzave ...