Postet nga: Menderes Behluli

Sot shpallet vendimi ndaj policit që dyshohet se falsifikoi dokumentin zyrtar

Gjykata e Gjilanit sot pritet të shpallë vendimin në rastin e Erduan Banushit, zyrtarit të Policisë në Gjilan.

Dënohet ish-shefi i Prokurimit në komunën e Gjilanit

Gjykata Themelore në Gjilan e ka dënuar ish-shefin e Prokurimit, Salih Kqiku, në komunën e Gjilanit me 7 muaj burg me kusht pasi e ka gjetur fajtor në veprë...

Nesër shpallet vendimi ndaj ish-drejtorit të Prokurimit në Gjilan

Gjykata e Gjilanit nesër do të shpallë verdiktin ndaj ish-drejtorit të Prokurimit në Komunën e Gjilanit, Salih Kqikut, i cili po gjykohet për dy vepra penale: Keqpë...

Gjykimi ndaj ish drejtorit të prokurimit në Gjilan drejt fundit

Në gjykatën e Gjilanit, sot vazhdoi shqyrtimit gjyqësor ndaj Salih Kqikut, ish drejtor i zyrës së prokurimit në komunën e Gjilanit. Ai po gjykohet se me ...

Polici: Në veturën e të akuzuarve ishte një shtetas afrikan

Në Gjykatën e Gjilanit është mbajtur seanca gjyqësore në rastin e Driton Hajdarit dhe Muhamet Shabanit nga Prishtina, të akuzuar se në bashkëkryerje kanë kryer veprën ...

I akuzuari: E godita kushëririn me thikë, por jo me qëllim që ta privoj nga jeta

Një fjalosje për një shumë të vogël parash kishte rezultuar me një përleshje fizike mes kushërinjsh nga Gjilani.