Postet nga: Mbledhja e KGjK-së

Emërohen gjyqtarët mbikëqyrës të Gjykatës së Prishtinës – dega në Fushë-Kosovë dhe Graçanicë

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e 317-të, gjatë të cilës, ndër të tjera, është votuar për emërimin e gjyqtarëve ...

Lista e 15 kandidatëve të propozuar nga KGJK për pozitën e gjyqtarëve të Gjykatave Themelore

Këshilli Gjyqësor i Kosovës sot ka mbajtur mbledhjen e 317,  ku ndër të tjerash në rendin e ditës është diskutuar lidhur me rekomandimin për emë...

Mungesa e gjyqtarëve, përkthyesve dhe çështja e pagës përmenden si pengesa në departamentit special të Gjykatës së Prishtinës

Në mbledhjen e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, kryetarët e Gjykatës Supreme, Gjykatës së Apelit si dhe Gjykatës së Prishtinës, raportuan para anë...

Zogaj: Përkundër deklaratave në publik, puna e KGjK-së vazhdon sipas agjendës

Pas rastit të fundit të dhunimit të vajzës 11-vjeçares, përkundër kritikave idhur me gjendjen aktuale në sistem, kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, ...

KGjK miraton planin e punës për vitin 2022

Në mbledhjen e 247-të të Këshillit Gjyqësor të Kosovës është miratuar plani vjetor i punës së KGjK-së për vitin 2022.

KGjK i drejtohet Qeverisë lidhur me dështimin e mbajtjes së seancave gjyqësore

Në mbledhjen e 267 të KGjK-së u shtrua çështja e dështimit të seancave gjyqësore, si rezultat i vendimit të qeverisë që lejon zhvillimin e takimeve në hapësira të ...

Rishpallet konkursi për kryetar të Gjykatës së Prizrenit

Këshilli Gjyqësor i Kosovës është duke mbajtur mbledhjen e 267-të.

Gjykimet në Kosovë do të incizohen me kamerë

Në mbledhjen e 267-të të Këshillit Gjyqësor të Kosovës u diskutua çështja e audio-video incizimit të seancave gjyqësore nëpër gjykatat tona.