Postet nga: dekretimi i gjyqtarëve

Lista e 15 kandidatëve të propozuar nga KGJK për pozitën e gjyqtarëve të Gjykatave Themelore

Këshilli Gjyqësor i Kosovës sot ka mbajtur mbledhjen e 317,  ku ndër të tjerash në rendin e ditës është diskutuar lidhur me rekomandimin për emë...

Presidentja Vjosa Osmani dekreton 29 gjyqtarë me mandat fillestar

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, me propozim të Këshillit Gjyqësor të Kosovës ka dekretuar sot 29 gjyqtarë.

Meta dekreton anëtarin e 12-të të Gjykatës së Lartë

Në Shqipëri presidenti Ilir Meta, dekretoi në postin e anëtarit të Gjykatës së Lartë, zotin Dariel Sina, i propozuar nga Këshilli i Lartë Gjyqësor (KLGJ), ...

Gjyqësori në Veri i Gatshëm të Gjykojë me Ligjet e Kosovës

Pas më gjatë se dy vjetësh, që kur Prishtina dhe Beogradi e kanë nënshkruar në Bruksel, Marrëveshjen për integrimin e gjyqësorit në veri të Kosovë...

Kurti: S’u Betuan Gjyqtarët e Veriut Para Presidentit, por Ai Para Tyre

Deputeti i Vetëvendosjes, Albin Kurti, ka reaguar rreth tekstit zyrtar që u publikua jozyrtarisht lidhur me emërimin gjyqtarëve serbë të veriut të vendit.

ShBA Mirëpret Dekretimin e Gjykatësve dhe Prokurorëve të Rinj

Ambasada amerikane në Kosovë ka mirëpritur dekretimin e gjykatësve dhe prokurorëve të komunitetit joshumicë në Kosovë.

Sot Dekretohen Gjyqtarët dhe Prokurorët nga Pakicat

Dekretimi i gjyqtarëve dhe prokurorëve nga komunitetet joshumicë në Republikën e Kosovës do të bëhet sot nga Presidenti i Republikës, Hashim Thaçi.