Postet nga: martesa

Martesa në uniformë ushtarake, larg shtëpisë e miqve

Vincenzo De Rita dhe Fiorella Tomasino kishin planifikuar që të martoheshin së shpejti në Itali.

Kohë pandemie - Mjekët martohen në spital - FOTO

Epidemiologët amerikanë  Jen Andonian dhe Matt Shearer kishin planifikuar të martoheshin me 20 mars.

Mitrovicë, vajza raporton familjen se e izoluan për t'ia ndaluar martesën me njeriun që do

Një vajzë nga Mitrovica është dërguar në strehimore si e rrezikuar nga familja e saj.

Studimi – Njerëzit preferojnë më shumë të udhëtojnë sesa të martohen

Martesa kohët e fundit duket se është një obligim që nuk është shumë i thjeshtë për t’u marrë.

Kodi i ri Civil i Kosovës nuk e lejon martesën e personave me gjini të njëjtë

Projektkodi i ri civil i Republikës së Kosovës, ashtu si i vjetri nuk lejon martesën ndërmjet personave të gjinisë së njëjtë.

‘Martesa’ fiton çmimin ‘Filmi më i mirë’ në Cinedays të Shkupit

Filmi “Martesa” (The marriage), i regjisores Blerta Zeqiri, është shpallur filmi më i mirë në garën CineBalkan të festivalit të filmit europian Cinedays në Shkup.

Tri gra kosovare në garë për Çmimin Oscar

Tri regjisore të industrisë së filmit kosovar, Lendita Zeqiraj, Blerta Zeqiri dhe More Raça, janë kualifikuar për edicionin e 91-të të Çmimeve të Akademisë – Oscar.

Shqiptarët gjithnjë e më pak po martohen, këto janë dhënat e fundit

Suzana dhe Bashkimi janë njohur në 1 tetor të 1968. Të dy nga Tirana, ai inxhinier ajo stomatologe, sot të lagjes i njohin si çifti i lumtur.