Postet nga: mahir yagcilar

Reformimi i Administratës për Integrim Europian

Në një tryezë ku u fol për rolin e organizatave të shoqërisë civile në reformimin e administratës publike, ministrja e Inovacionit dhe Administratës Publike të Shqipë...

Apostolova Kërkon më Shumë Gra në Krye të Institucioneve

Në prezantimin e raportit në lidhje me pjesëmarrjen e grave në vendimmarrje, shefja e Zyrës së BE-së Natalya Apostolova kërkoi më shumë gra në krye të institucioneve.

Ministria me Sistem Elektronik të OJQ-ve

Sistemi Elektronik i Organizatave Joqeveritare (SEOJQ) u bë funksional sot në Departamentin e OJQ-ve të Ministrisë së Administratës Publike.

Mbledhja e Komisionit Shtyhet për Mungesë të Ministrit

Ministri Avdullah Hoti mungoi në mbledhjen e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike dhe për shkak të mungesë të tij në këtë mbledhje nuk u shqyrtua ...

MASHT dhe ‘Microsoft’ Synojnë Digjitalizimin e Arsimit

Për të modernizuar procesin e mësimdhënies hartuesit e politikave të arsimit, udhëheqësit e divizioneve arsimore si dhe mësimdhënësit do të trajnohen pë...

Klasifikohen 15 Mijë Nëpunës

Klasifikimi i këtyre nëpunësve është duke u bërë në mënyrë që standardet për ta të jenë unike, ndërsa diskutimi për klasifikimin u ...

Një Dritare për Zyrë, Zgjidhja për Oksigjenin në Pallatin e Drejtësisë

Ministri i Administratës Publike, Mahir Yagcilar, ka vizituar Pallatin e Drejtësisë, ku për gjendjen dhe kushtet e punës aty është njoftuar nga kryetari i Gjykatës ...

Merr ‘Vizë’ Avokati i Popullit

Ministri i Administratës Publike, Mahir Yagcilar dhe Avokati i Popullit Hilmi Jashari nënshkruan sot memorandum bashkëpunimi për të adresuar një prej kushteve për procesin e ...