Postet nga: Arsim Bajrami

Cilët janë faktorët e rënies në renditjen e PISA-s?

Përkeqësimi i rezultateve në njohuritë bazike të nxënësve kosovarë në testin PISA të vitit 2022, ka nxitur reagime të shumta në opinionin publik rreth cilësisë së ...

Promovohet libri që dëshmon për gjenocidin e Serbisë në Kosovë

Akademik Arsim Bajrami ka promovuar sot në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës  librin “Gjenocidi i Serbisë në Kosovë”.

Ish-ministri i Arsimit: Ndërtimi i ‘Universitetit të Prishtinës në Mitrovicë të Veriut”, i paligjshëm

Në vitin 2015, në kohën kur ministër i Arsimit ka qenë Arsim Bajrami, ishte një tentativë që ‘Universiteti i Prishtinës në Mitrovicë’ të futet në juridiksion të Kosovë...

Arsim Bajrami-Hotit për dialogun: Konsensusi politik qenësor, të ketë koordinim edhe me Presidentin

Ish-deputeti i PDK-së, Arsim Bajrami, anëtar i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës, ka deklaruar se konsensusi nacional politik në vend në dialogun mes Kosovës dhe ...

Arsim Bajrami: Do ta këshilloja Thaçin që t’i shpallë zgjedhjet

Eksperti kushtetues dhe ish-nënkryetari i PDK-së, Arsim Bajrami ka deklaruar se po të ishte këshilltar i presidentit Hashim Thaçi, do ta këshillonte atë që në kushtet ...

Arsim Bajrami për korrigjimin e kufijve: Ka qenë gabim, do ta dëmtonte shtetin

Eksperti i Kushtetutës, Arsim Bajrami, i cili ka qenë nënkryetari PDK-së, ka deklaruar se ideja e rishikimit të kufijve do ta dëmtonte shtetin e Kosovës.

Arsim Bajrami

Arsim Bajrami: PDK do të fitonte shumë nëse nuk do ta votonte rrëzimin e Qeverisë Kurti

Ish-nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Arsim Bajrami, ka thënë se në politikë duhet pasur dinjitet.

Shkruan Arsim Bajrami: A mund të kemi qeveri pa Listën Serbe?

Profesori i Praktikës Parlamentare dhe të Drejtës Kushtetuese në Universitetin e Prishtinës, Arsim Bajrami, analizon situatën kushtetuese në Kosovë në kohën kur kandidati për ...