Postet nga: Administrata Publike

Miratohet Ligji për Zyrtarët Publikë

Ligji për Zyrtarët Publik është miratuar në parim sot në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës.

Sindikata e Sektorit Privat: Nënçmuese që 28 nëntori do të jetë pushim veç për sektorin publik

Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës njoftoi sot punëtorit e sektorit publik se me rastin e Ditës së Flamurit dhe Pavarësisë së Shqipërisë ...

Qeveria shpall 28 nëntorin ditë pushimi për administratën publike

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) ka njoftuar se për nder të 28 nëntorit që shënon ditën e pavarësisë së Shqipërisë kjo datë do ...

PDK: Me mijëra shërbyes civilë rrezikojnë largimin nga puna

Partia Demokratike e Kosovës(PDK), ka akuzuar Qeverinë Kurti që përmes ligjit për Zyrtarët Publik ka nisur të kapë Administratën Publike dhe të largojë nga ...

Pas më shumë se një muaji pezullohet greva në administratën publike

Greva e përgjithshme e punëtorëve të administratës publike e cila ka filluar më 25 gusht në Kosovë është pezulluar deri në janar të vitit të ardhshëm.

Kurti: Administratën publike e kemi trashëguar me probleme të shumta, do sjellim reformë

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka deklaruar se kanë trashëguar probleme të shumta në administratë publike e sipas tij, zgjidhja e tyre kërkon edhe një qasje transformative.

Kosova rrezikon të humbë miliona euro nga BE-ja nëse nuk i përmbush synimet për reformën në administratën publike

Kosova rrezikon të humbë miliona euro nga Bashkimi Europian nëse nuk arrin t'i përmbush synimet e vendosura për reformën në administratën publike deri në fund ...

Kriza e COVID-19 mbyllen qendrat e regjistrimit të veturave

Pas paraqitjes së dy rasteve me COVID-19 në Agjencisë e Regjistrimit Civil është marrë vendim që të mbyllen tre zyre.