Postet nga: mahir yagcilar

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtesën e re të RTK-së

Ministria e Administratës Publike dhe Radiotelevizioni i Kosovës kanë lidhur një Marrëveshje Mirëkuptimi për ndërtimin e objektit të RTK-së.

Haradinaj: Turqit dhe shqiptarët në Kosovë nuk ndahen

Në ditën e kushtuar ndaj komunitetit turk në Kosovë, Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj vlerësoi lartë marrëdhëniet e tyre me shqiptarët.

Yagcilar: 2018, vit i hapave të mëdhenj në fushën e administratës publike

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, në takimin e Këshillit të Ministrave për Reformën e Administratës Publike, tha se kjo reformë kërkon rolin dhe efektin ...

Lypset më Shumë Punë në Reformat e Administratë Publike

Reformat në administratën publike si kriter bazë i Komisioni Europian për rrugëtim drejt BE-së kanë shënuar përparime por lypset edhe më shumë të punohet në ...

18 Mijë Euro nga Gjermania për Sallën e Re të Trajnimeve

Në Institutin e Kosovës për Administratë Publike sot u përurua salla e re e trajnimeve.

Yagcilar: Ligji për Pagat i Shkon Kuvendit në Qershor

Ministri i Administratës Publike Mahir Yagcilar tha se në Kosovë nuk ka një ligj për pagat për ata që përfitojnë nga buxheti i shtetit.

Yagcilar: Numri i Zëvendësministrave, Sfidë Edhe për Ministrinë

Emërimi i afër 60 zëvendësministrave nga kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, po e sfidon edhe Ministrinë e Administratës Publike, e cila sipas ligjit obligohet që ...

Ende ka Punë për Krijim Besimi në Qeverisjen Lokale

Edhe pse 87 zyrtarë prokurimi të 38 komunave të Kosovës morën sot certifikata pas trajnimit nga USAID-i në kuadër të projektit “Ta Avancojmë Kosovën së Bashku”, në ceremoninë ...