Postet nga: Liberalizimi

Liberalizimi i vizave, me pengesa në Kosovë dhe në BE

 

Partitë ‘harrojnë’ liberalizimin si premtim zgjedhor

Premtimet e partive politike ndaj qytetarëve të Kosovës për çështje dhe fusha të ndryshme të jetës në vend, tashmë ka javë që kanë nisur, në një ...

Vonohet ekspertiza financiare, shtyhet gjykimi për mashtrim me viza

Për sot ishte paraparë që të vazhdonte procesi gjyqësor ndaj Flamur Hoxhës, Besim Rexhajt e Veprim Rexhepit, të cilët po gjykohen për mashtrimin me rregullim ...

Thaçi: Disa diplomatë të 'rangut të ulët' po lobojnë për heqjen e taksës ndaj Serbisë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, përmes një publikimi në Facebook ka thënë se kërkesat për heqjen e taksës ndaj produkteve serbe në kë...

Gjykimi për kontrabandë të naftës nga Serbia, caktohet ekspertizë e re financiare

“Transporti”, rast gjyqësor i vënë në mesin e rasteve të shënjestruara për liberalizmin e vizave në Gjykatën e Mitrovicës, është shtyrë për afat ...

Historia e bombave plagosjeve e detyrimit që dërgoi në burg grupin e Ruzhdi Shaqirit

Gjykata e Prishtinës sot i ka shpallur fajtorë Arben Bashotën dhe dy vëllezërit Sylejman e Osman Bajrami për akuzën - detyrim.

Momenti kur shokët e Ruzhdi Shaqirit dënohen me burg

Arben Bashota dhe dy të akuzuarit Sylejman dhe Osman Bajrami, shpallen fajtor nga Gjykata e Prishtinës.

Gjykata sot pritet të shpallë aktgjykimin për krim të organizuar ndaj Arben Bashotës dhe vëllezërve Sylejman e Osman Bajrami

Aktgjykimi ndaj Arben Bashotës dhe dy vëllezërve Sylejman dhe Osman Bajrami, të akuzuar për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, pritet të shpallet sot.