Postet nga: ambasada

Ushtarët e Kosovës pjesë e garës 'Cambrian Patrol 23' në Mbretërinë e Bashkuar - FOTO

Regjimentit i Parë i Këmbësorisë së Forcës e Sigurisë së Kosovës (FSK) ka marrë pjesë në garën vjetore “Cambrian Patrol 23” në Mbretërinë e Bashkuar.

Ambasada amerikane në Serbi shpërndan reagimin e Sekretarit Blinken që dënon sulmin ndaj Policisë së Kosovës

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Serbi ka shpërndarë deklaratën e Sekretarit amerikan të Shtetit, Antony Blinken, që tha se SHBA-ja dënon fuqishëm ...

Ambasada e Kosovës në Uashington me lokacion të ri

Ambasada e Kosovës në Uashington është zhvendosur në një lokacion të ri.

Ambasada e SHBA-së nikoqire e diskutimit për Asociacionin

Ambasadori amerikan Jeff Hovenier sot do të takohet me përfaqësues politikë dhe të shoqërisë civile në Kosovë për të diskutuar për Asociacionin

Shqipëria do të hapë ambasadë në Ukrainë

Shqipëria do të ketë së shpejti ambasadën e saj në kryeqytetin e Ukrainës.

Ambasada e SHBA-së: Kur kemi qëndrime i bëjmë përmes deklaratave, jo me ‘like’

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka reaguar lidhur me raportimet se kanë pëlqyer një Tweet ku flitej për tërheqje të njohjeve për Kosovë...

Qeveria miraton propozimin për blerjen e objekteve për ambasadë në Zagreb dhe Dakar

Qeveria e Kosovës ka miratuar propozim vendimin për blerjen e objekteve për ambasadë në Zagreb të Kroacisë dhe Dakar të Senegalit.

Ambasada amerikane: Kosova dhe Serbia të tregojnë gatishmëri për të gjetur zgjidhje

Shtetet e Bashkuara besojnë se Kosova dhe Serbia duhet të tregojnë se janë të gatshme të gjejnë zgjidhje në mënyrë konstruktive, dhe që të përmbushin obligimet që dalin ...