Postet nga: Komuna Ferizaj

'Pastërtia' në grevë, Komuna e Ferizajt shpall gjendjen emergjente me mbeturinat

Komuna e Ferizajt ka shpallur gjendjen emergjente për grumbullimin dhe bartjen e mbeturinave në këtë komunë. Kjo pasi që punëtorët e Kompanisë Rajonale të Mbeturinave “Pastë...

Pasuria që kreu i Ferizajt e ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsionit

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, i cili njëkohësisht është edhe kryetar i Asociacionit të Komunave të Kosovës dhe kryetar dege i Partisë Demokratike të ...

Dhjetëra mijëra euro grante për disa të rinj të lidhur me PDK-në në Ferizaj

Lidhje familjare e partiake mes përfituesve, anëtarëve të komisionit e zyrtarëve komunalë janë gjetur në shpërndarjen e granteve në Ferizaj për projektin “Komuna pë...

Pas raportimit të KALLXO.com, rrethohet vend-punishtja e nënkalimit të ri në Ferizaj - FOTO

Rrethoja janë vendosur tek vendi ku po ndërtohet nënkalimi i ri në Ferizaj, afër Stacionit të Policisë në këtë komunë.

Kritikohet zhvendosja në pronë private e traditës së shtëpizave të drurit në Sheshin e qytetit të Ferizajt

Për vite me radhë, në fundvit në Sheshin e Ferizajt organizoheshin ngjarje muzikore ku edhe vendoseshin shtëpizat nga druri për shërbime gastronomike.

Memoriali i ‘Epopesë së Jezercit’ mbetet i pariparuar edhe tre vjet pas fillimit të punimeve

Para më shumë se 3 viteve kishte filluar renovimi i memorialit të 'Epopesë së Jezercit' pranë shkollës së këtij fshati, por rezultati final ende nuk po shihet.

VIDEO - Bllokohet kanalizimi, mbi dy javë uji mbi rrugë në Muhoc të Ferizajt

Ka mbi dy javë që një rrugë në fshatin Muhoc të Ferizajt, në një pjesë të saj është e mbushur me ujë.

Komunën e Ferizajt e ‘mbulojnë’ përmbarimet, Thesari ia ndalon qasjen në pagesa

Nga data 6 nëntor 2023, Thesari i Shtetit i ka ndërprerë qasjen aktive zyrtarëve financiarë të Komunës së Ferizajt.