Postet nga: Kujtim Krasniqi

Shkaku i COVID-19 shtyhet seanca e gjykimit për listën e veteranëve të UÇK-së

Procesi penal ku i akuzuar është Agim Çeku, Shkumbin Demaliaj, Rrustem Berisha e 9 të akuzuar të tjerë për keqpërdorim të detyrës zyrtare sa ishin pjese e Komisionit ...

Dështon seanca ndaj depoistit të komunës së Graçanicës për vjedhje të pajisjeve medicinale

Sllagjan Trajkoviq, depoist i Komunës së Graçanicës, ka qenë dashur të dalë sot para gjykatës në Prishtinë për t’u përgjigjur në akuzat e ...

Dështoi seanca e rigjykimit për marrje ryshfeti ndaj ish doganierëve

Ish-doganierët Alban Krasniqi dhe Besnik Polloshka, të akuzuar për marrje ryshfeti, dhe Liridon Borovci, Habib Luta dhe Isak Luta të akuzuar për dhënie ryshfeti sot pritej ...

Gjykata e liron rojen e pyllit të akuzuar për marrje ryshfeti

Gjykata e Prishtinës ka liruar sot nga akuza rojën e pyllit Perica Niçiq, i akuzuar për marrje ryshfeti prej 50 eurove për mos dhënie të ...

Nis sërish gjykimi i ish-inspektorit për ndërtimet në mihjen e re në Obiliq

Ish- drejtori i inspeksionit në Komunën e Obiliqit, Avdi Mjeku, u ul sot prapë në bankën e të akuzuarit për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Prishtinë, gjykata e liron të akuzuarin për mashtrim me rreth 1 mijë vota në zgjedhje

Gjykata e Prishtinës liroi nga akuza për mashtrimin 962 vota ish-komisionerin Kastriot Ibrahimin.

Në mungesë të gjyqtares, shtyhet për 2 orë gjykimi ndaj rojës së pyllit në Graçanicë

Seanca ndaj rojës së pyllit nga Graçanica, Perica Niçiq, i akuzuar për marrje ryshfeti prej 50 euro për mos dhënie të tiketës për ...

Dënohen me burg e gjobë 2 të akuzuarit për drogë

Gjykatësi Kujtim Krasniqi ka gjetur fajtorë për posedim të drogës Agron Zogajn dhe Alban Morinën dhe i ka dënuar me burg dhe gjobë.