Postet nga: Kryeshef Ekzekutiv

Bordi i Ujësjellësit "Prishtina" anulon konkursin për kryeshef ekzekutiv dhe zyrtar kryesor financiar

Bordi i përkohshëm i drejtorëve të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit "Prishtina" e ka anuluar konkursin për pozitat, Kryeshef Ekzekutiv dhe Zyrtar Kryesor Financiar.

Bordi i Ujësjellësit "Prishtina" shpall konkurs për kryeshef ekzekutiv dhe zyrtar kryesor financiar

Bordi i përkohshëm i KRU "Prishtina", i emëruar nga Qeveria Kurti, ka shpallur konkurs për kryeshef ekzekutiv dhe zyrtar kryesor financiar.

Shefqet Avdija zgjidhet kryeshef i Postës

Pas dorëheqjes së Sejdi Hoxhës, Bordi i drejtorëve të ndërmarrjes publike "Posta e Kosovës" ka vendosur që në pozitën e Kryeshefit Ekzekutiv të zgjidhet ...

Anulohet konkursi për kryeshef të Ndërmarrjes Publike Banesore

Bordi i Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Banesore e ka anuluar konkursin për pozitën e kryeshefit ekzekutiv, i cili ishte shpallur në muajin shkurt.

Antikorrupsioni i Shaip Havollit ‘amniston’ Sejdi Hoxhën e PDK-së

Agjencia Kundër Korrupsionit nuk e ka interpretuar fare Ligjin për Ndërmarrjet Publike për rastin e Sejdi Hoxhës që aktualisht mban dy pozita: Kryeshef ekzekutiv i ...

Pasuria e kryeshefit të ri ekzekutiv të Telekomit të Kosovës

Bedri Istrefi është zgjedhur sot kryeshef ekzekutiv i Telekomit të Kosovës.

Hapet gara për kryeshef të Telekomit

Telekomi i Kosovës ka shpallur konkursin për kryeshef ekzekutiv të ndërmarrjes. Konkursi është hapur dy javë pas dorëheqjes së Gent Begollit nga pozita e kryeshefit.

Ilir Shala Është Zgjedhur Kryeshef Ekzekutiv i KOSTT

Në takimin e mbajtur më 1 mars, Bordi i Drejtorëve të KOSTT pas një procedure të hapur dhe konkurruese ka marrë vendim që të emërojë Ilir Shalën, Kryeshef ...