Postet nga: jeton mehmeti

KPM obligon “Artmotion” që t’i ndërpres kanalet e “Arena-s”

Bordi i Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM), në mbledhjen e mbajtur më 20.03.2024 ka marrë vendim që kanalet e “Arena-s” mos të transmetohen në operatorin kabllor “Artmotion”.

Mehmeti: Janë mbi 700 mijë euro borxhe ndaj KPM-së

Kryetari i bordit të Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM), Jeton Mehmeti, ka thënë se janë 720 mijë euro borxhe të akumuluara nga institucionet që kanë marrëdhënie kontraktuale ...

Dështon zgjedhja e kryeshefit të Komisionit të Pavarur të Mediave

Ka dështuar zgjedhja e kryeshefit ekzekutiv të Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM) në mbledhjen e datës 19.03.2024.

Futet në agjendën e KPM-së diskutimi për letrën e Premier Ligës për të drejtat e transmetimit në Kosovë

Komisioni i Pavarur për Media (KPM) në mbledhjen që po mbahet më 19.03.2024, ka përfshirë si pikë të rendit të ditës, letrën e dërguar nga liga ...

E premtja e tretë radhazi e KPM-së para Komisionit parlamentar, a ka kërkuar falje Telekomi i Serbisë për mesazhet mbështetëse për terroristët e Banjskës?

E premtja e 23.02.2023 ishte e treta radhazi që Komisoni i Pavarur për Media ka raportuar për vendimmarrjen e saj lidhur me rikthimin e kanaleve sportive “Arena”.

Isak Shabani nga PDK: "Takimi i sotëm sulm direkt në KPM"

Raportimi i KPM-së para Komisionit parlamentar për Media, i cili kishte filluar më 09.02.2024 dhe kishte përfunduar atë ditë për të vazhduar të premten më 16.02.2024 prapë u pë...

Muzaqi akuzon kryeshefin dhe kryetarin e Bordit KPM-së se janë takuar me Devollët, ndërhyn edhe anëtarja Aliu

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Besim Muzaqi ka akuzuar kryeshefin e Komisionit të Pavarur të Mediave, Faruk Rexhajn dhe kryetarin Jeton Mehmeti, se janë takuar me Devollët në ...

Vazhdon raportimi i KPM-së para Komisonit parlamentar për Media

Raportimi i KPM-së para Komisionit parlamentar për Media, i cili kishte filluar më 09.02.2024 dhe kishte përfunduar atë ditë për të vazhduar sot është duke vazhduar edhe sot ...