Postet nga: Burbuqe Hana

Telekomi i Kosovës thotë se ka skemë për 'plaçkitjen' e 5.7 milionë eurove nga 'Dardafone'

Telekomi i Kosovës e ka cilësuar antiligjor dhe të dëmshëm aktvendimin e Gjykatës Komerciale për kontestin nga vendimi i Arbitrazhit të 2016-s me kompaninë “...

Dhomat e shkallës së dytë të Komerciales e kthejnë në rivendosje rastin e "Dardafon" kundër Telekomit

Dhomat e shkallës së dytë të Gjykatës Komerciale kanë vendosur ta kthejnë në rivendosje aktvendimin e dhomave të shkallës së parë lidhur me rastin e procedurës ...

Burbuqe Hana nuk ishte më e vlerësuara nga britanikët për pozitën Kryeshefe Ekzekutive e Telekomit

Bordi i drejtorëve të Telekomit të Kosovës sot me vendim unanim zgjodhi Burbuqe Hanën në pozitën e Kryeshefes Ekzekutive.

Burbuqe Hana zgjidhet Kryeshefe Ekzekutive e Telekomit të Kosovës

Bordi i drejtorëve të Telekomit të Kosovës sot me vendim unanim zgjodhi Burbuqe Hanën në pozitën e Kryeshefit Ekzekutiv të Telekomit të Kosovës me mandat ...

Hana: 1,000 persona janë punësuar pa konkurse më 2011 në Telekomin e Kosovës

Rreth 1 mijë persona në vitin 2011 janë punësuar pa konkurs publik në Telekomin e Kosovës.

Hana: Telekomi nuk ka para t'ua paguajë Trust-in punëtorëve

Telekomi i Kosovës, dikur kontribues me miliona euro në buxhetin e Kosovës, tani po punon me humbje dhe po ka probleme që t’ua sigurojë pagat punëtorë...

Sa milionë euro mund të arrijë dëmi që mund t'i shkaktohet Telekomit nga kontrata me "Z-Mobile"?

Mbi 100 milionë euro mund të jetë dëmi që mund t'i shkaktohet Telekomit nga kontrata me kompaninë "Z-Mobile".

Telekomi deri më tani i ka paguar 30 milionë euro kompanisë "Z-Mobile" për Arbitrazhin e parë

Ushtruesja e detyrës së kryeshefes së Telekomit të Kosovës, Burbuqe Hana, ka thënë se deri më tani nga vendimi i parë i Gjykatës së Arbitrazhet në ...