Postet nga: Bordi i perkohshem

Ish-kandidati i LDK-së për deputet emërohet në bordin e Postës së Kosovës

Më 19 tetor 2020, Qeveria Hoti e ka emëruar Fadil Aliu - Herticën, Leonard Shabanin dhe Elda Malokun në bordin e përkohshëm të Postës së Kosovës.

Qeveria emëron bordet e përkohshme të INFRAKOS-it, Trepçës si dhe Postës së Kosovës

Qeveria e Kosovës sot ka emëruar bordiet e përkohshme të  ndërmarrjeve INFRAKOS, Posta e Kosovës si dhe të Trepçës.

Fillon punën Bordi i përkohshëm i KRU "Prishtina"

Zyra për marrëdhënie me publikun e ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar se sot është mbajtur takimi konstituiv mes Bordit të ri të Përkohshëm dhe ...

Bordi i "Infrakos" shpall konkurs për kryeshef ekzekutiv të ndërmarrjes

Ndërmarrja Publike Infrastruktura e Hekurudhave të Kosovës “Infrakos” ka shpallur konkurs për kryeshef ekzekutiv.

Posta e Kosovës ul për 30% pagat e zyrtarëve të lartë

Sot në Mbledhjen e Bordit të Përkohshëm të Drejtorëve të Postës së Kosovës, me propozimin e U.D. Kryeshefit Ekzekutiv, Salih Morina, u vendos pë...

Emërimet e Qeverisë Kurti, çfarë shkollimi kanë anëtarët e bordit të ujësjellësit “Hidroregjioni Jugor”?

Në mbledhjen e 26-të, Qeveria në detyrë shkarkoi bordin e ndërmarrjes publike qendrore Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Hidroregjioni Jugor”, Prizren.

Emërimet e Qeverisë Kurti, çfarë shkollimi kanë anëtarët e bordit të Ujësjellësit “Prishtina”?

Më 2 prill, Qeveria në detyrë shkarkoi anëtarët e disa bordeve të ndërmarrjeve publike e më pas emëroi anëtarët e rinj.

Përvojat e anëtarëve të emëruar nga Qeveria Kurti në Bordin e Telekomit

Ndër vendimet e para të Qeverisë së Albin Kurtit ishte shkarkimi i Bordit të Ndërmarrjes Publike “Telekomi”.