Postet nga: bordi i drejtorëve

Bordi i Ujësjellësit "Gjakova" paralajmëron padi për shkarkim "të pabazë"

Përmes një komunikate, bordi i drejtorëve të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit "Gjakova", ka thënë se shkarkimi i mbrëmshëm nga Qeveria është i pabazë.

Pas shkarkimit, flet sekretari i Ujësjellësit ‘Prishtina’

Salih Gjonbalaj është shkarkuar gjatë ditës së sotme nga pozita e sekretarit të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit ‘Prishtina’.

Bordi i Ujësjellësit "Prishtina" shpall konkurs për kryeshef ekzekutiv dhe zyrtar kryesor financiar

Bordi i përkohshëm i KRU "Prishtina", i emëruar nga Qeveria Kurti, ka shpallur konkurs për kryeshef ekzekutiv dhe zyrtar kryesor financiar.

Arsyet që mund të çojnë në shkarkimin e bordit të Ujësjellësit "Prishtina"

Pas shkarkimit të bordit të drejtorëve të Telekomit të Kosovës, Qeveria e Kosovës ka paralajmëruar analizimin e gjendjes edhe në ndërmarrjet e tjera publike.

Bordi i KRU “Prishtina” e emëron kundërligjshëm Zëvendës Kryshefin

Bordi i Ndërmarrjes Publike Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina” ka vendosur që kundërligjshëm ta bëjë zëvendëskryeshef Kujtim Xhelilin.

Bordi i Telekomit i reagon ministrit Lluka rreth deklaratave për nepotizëm në PTK

Bordi i Drejtorëve të Telekomit të Kosovës përmes një deklarate publike ka reaguar ndaj deklaratave publike të ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Vladrin Lluka rreth nepotizmit në PTK.

AKP miraton 20-përqindëshin për punëtorët e tri ndërmarrjeve

Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimi ka marrë vendime të shumta gjatë mbledhjes së sotme.

AKP transferon mbi 42 milionë Euro në buxhetin e Kosovës

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) njofton se Bordi i Drejtorëve të  Agjencisë në mbledhjen e mbajtur me datë 25 qershor 2018, ka vendosur edhe për transferimin e “Fondeve të Mbetura” ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!