Postet nga: KOSTT

Kuvendi e zgjedh edhe drejtorin e tretë të bordit të KOSTT-it

Kuvendi i Kosovës e ka zgjedhur Nebih Zariqi anëtarin e tretë të bordit të drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut, (KOSTT).

Zgjedhen dy drejtorë të bordit të KOSTT-it

Kuvendi i Kosovës i ka zgjedhurë vetëm dy drejtorë të bordit të Ndërmarrjes Publike Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut, (KOSTT). Për herë të parë, Kuvendi ...

Nënshkruhet marrëveshja për kyçjen e KOSTT në Rrjetin Europian të Sistemit të Transmisionit

Kryeshefi Ekzekutiv i Operatorit të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT, Ilir Shala ka njoftuar se sot ka nënshkruar marrëveshjen e kyçjes së KOSTT në Rrjetin Europian ...

Ambasada amerikane uron Kosovën për marrëveshjen mes KOSTT dhe ENTSO-E

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka uruar Kosovën për arritjen e marrëveshjes në mes të KOSTT dhe ENTSO-E dhe anëtarët e Grupit ...

Kurti: Marrëveshja e kyçjes në mes KOSTT dhe ENTSO-E tregon pavarësimin e Kosovës nga Serbia në tregun energjetik

Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, bashkë me ministren në detyrë të Ekonomisë Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari ...

Rama për kyçjen e KOSTT në ENTSO-e: Hap i shumëpritur

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama e ka quajtur hap të shumëpritur miratimin e marrëveshjes për kyçje të KOSTT-it në ENTSO-E.

Thaçi për kyçjen në ENTSO-E: Shembull sesi duhet vazhduar përpara drejt realizimit të synimeve tona

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka thënë se nga sot Kosova është e pavarur edhe në fushën e energjisë.

Veseli për kyçjen e KOSTT në ENTSO-E: Ky vendim hap rrugën për funksionalizimin e autostradës energjetike Kosovë - Shqipëri

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli ka thënë se votimi i marrëveshjes së përfshirjes së Operatorit të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut (KOSTT) në Rrjetin ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!