Postet nga: kru gjakova

KRU Gjakova fillon me reduktime të ujit të pijshëm në Rahovec, ky do të jetë orari

Kompania Rajonale e Ujësjellsit “Gjakova” njofton se kanë filluar me reduktime të furnizimit me ujë për qytetin e Rahovecit.

Sulmohen fizikisht kryeshefi dhe punëtori i ‘KRU Gjakova’

Hasan Krasniqi, kryeshef i Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit në Gjakovë dhe një punëtor tjetër i kësaj kompanie, janë sulmuar të mërkurën fizikisht nga ...

KRU ‘Gjakova’ blen 10 orë dore si dhuratë për punëtorët që do të pensionohen në vitin 2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Gjakova’ iu ka blerë 10 punëtorëve që do të pensionohen gjatë vitit 2023, nga një orë dore si dhuratë. Me tender janë kërkuar 9 ...

Turbullira të ujit në zonën e 'Rekës së Keqe' në Gjakovë

Në zonën e 'Rekës së Keqe' në Gjakovë janë paraqitur turbullira në furnizim me ujë të pijes.

Dëmtoi gypin e ujit të “KRU Gjakova”, arrestohet i dyshuari e më pas lirohet në procedurë të rregullt

Një person është arrestuar nën dyshimin për asgjësim, dëmtim ose heqje e instalimeve publike më saktësisht atë të “KRU Gjakova”.

Pas hulumtimit të KALLXO.com, dorëhiqet anëtari i Vetëvendosjes nga bordi i “KRU Gjakova”

Jeton Haxhijaha nuk është më anëtar i bordit të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”. Pas hulumtimit të KALLXO.com, Haxhijaha ka dhënë dorëheqje nga pozita ...

Të reshurat ndotin ujin në disa fshatra në Gjakovë dhe Rahovec, banorët luten të mos e përdorin për pije

Kompania Regjionale e Ujësjellësit “Gjakova” ka njoftuar se për shkak të të reshurave uji nuk mund të konsumohet në disa lokacione të furnizimit me burime vetanake.

Qeveria emëroi anëtarin e Vetëvendosjes në bordin e KRU Gjakovës

Qeveria e Kosovës ka injoruar tetë kandidatë që janë vlerësuar me më shumë pikë dhe ka emëruar Jeton Haxhijahën, në bordin e Kompanisë Rajonale të Ujë...