Postet nga: kru gjakova

Qeveria emëron bordin e Kompanisë Rajonale Ujësjellësit "Gjakova"

Qeveria ka miratuar vendimin për emërimin e Bordit të ndërmarrjes publike, Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Gjakova".

Sanohet gypi i dëmtuar, rikthehet furnizimi me ujë i konsumatorëve të Gjakovës, Rahovecit dhe Prizrenit

Konsumatorët e vendbanimeve të komunës së Gjakovës, Rahovecit e të Prizrenit, të cilët ishin prekur nga dëmtimi i një gypi mbrëmë, nga sot kanë ...

Kandidati i Vetëvendosjes për asamblist zgjidhet kryeshef në KRU ”Gjakova”

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për asamblist në Komunën e Gjakovës, Hasan Krasniqi, është zgjedhur kryeshef në Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”. 

Qeveria miraton emrat e propozuar për bordin e përkohshëm të KRU “Gjakova”

Qeveria e Kosovës i ka miratuar emrat e propozuar për bordin e përkohshëm të drejtorëve të ndërmarrjes publike Kompania Rajonale e Ujësjellësit "...

Qeveria në detyrë emëroi dy borde të përkohshme

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme elektronike ka emëruar dy borde të përkohshme.

Ujësjellësi i Gjakovës u bën thirrje qytetarëve të mos blejnë aparate për filtrimin e ujit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Gjakova’ përmes një komunikate ka bërë thirrje qytetarëve që të mos blejnë aparate për filtrimin e ujit nga kompani private.

Bordi i Ujësjellësit "Gjakova" paralajmëron padi për shkarkim "të pabazë"

Përmes një komunikate, bordi i drejtorëve të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit "Gjakova", ka thënë se shkarkimi i mbrëmshëm nga Qeveria është i pabazë.

Fshatrave të Rahovecit, Gjakovës dhe Prizrenit u kthehet furnizimi me ujë pas 12 orësh

Ujësjellësi i Gjakovës ka kthyer furnizimin me ujë pas defektit të mbrëmshëm në afërsi të fshatit Marmull.