Postet nga: Kosovë-Shqipëri

Problemet mes kompanive të udhëtimit nga Shqipëria në Kosovë

Dy agjenci udhëtimi nga Shqipëria po vazhdojnë të marrin pasagjerë nga territori i Kosovës pavarësisht që nuk janë të licencuara nga Ministria e Infrastrukturës dhe ...

Sot fillon patrullimi i përbashkët policor mes Kosovës dhe Shqipërisë

Policia e Republikës së Kosovës ka bërë të ditur se turni i parë i zyrtarëve policor të Policisë së Kosovës, gjegjësisht të Njësive ...

Eksporti i Shqipërisë në Kosovë rritet për 25 milionë euro në vitin 2019

Në kuadër të Forumit Ekonomik Mbarë-Shqiptar është thënë se në vitin 2019 eksporti i produkteve të Shqipërisë në Kosovë kap vlerën 64 milionë euro. Eksporti i produkteve ...

'Korrigjimi' i ri i Hashim Thaçit

Idesë së shumëpërfolur për “korrigjim të kufirit” me Serbinë, i është renditur një paralajmërim i ri për bashkimin e Kosovës me Shqipërinë, i ...

Haradinaj: Presim t’i zgjidhim problemet tregtare me Shqipërinë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tha sot pas mbledhjes së Qeverisë se shpreson që të zgjidhen problemet e tregtisë mes Kosovës dhe Shqipërisë.

Ministrat Shala dhe Klosi dakordohen për oferta të përbashkëta turistike Kosovë-Shqipëri

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala,ka pritur sot në takim ministrin e Turizmit dhe Mjedisit të Republikës së Shqipërisë, Blendi Klosi, bashkë me kryetarët e ...

‘Akujt’ politikë Kosovë - Shqipëri

Presidenti i Shqipërisë me Presidentin e Kosovës dhe Kryeministri i Shqipërisë me Kryeministrin e Kosovës, kanë krijuar mure gati të pakalueshme komunikimi dhe koordinimi, në një ...

Nga 15 qershori ulen çmimet e roamingut me Shqipërinë

Në mbledhjen e Bordit të ARKEP-it të Kosovës dhe Këshillit Drejtues të AKEP-it të Shqipërisë është marrë vendim që nga 15 qershori të fillojë ulja e çmimit të ...