Postet nga: Kosovë-Shqipëri

Shqipëria dhe Kosova Hasin Vështirësi në Fuqizimin e Niveleve të Tregtisë

Tregtia mes Shqipërisë dhe Kosovës nuk po i arrin synimet e vëna nga të dyja vendet, ku vlera e eksporteve të Shqipërisë ra në vitin 2016 nga ...

Takim për Heqje Barrierash

Mustafa shkroi në faqen e tij të Facebook-ut se sot përfunduan vizitën në Kosovë anëtarët e Komisionit për Veprimtari Prodhuese, Tregti dhe Mjedis të Kuvendit ...

Përtej Fotografisë dhe Skrapit

Këtë javë, për të tretin vit radhazi, qeveria e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë, do të mbajnë takimin e përbashkët. Dy qeveritë, do kujdesen ...

Në Maj ose Qershor Mbledhja e Dy Qeverive

Në mbledhjen e qeverisë Kryeministri Mustafa tha se është marrë vesh me homologun e tij Rama që kjo mbledhje e përbashkët të mbahet në javën e fundit ...

Takim për Bashkëpunim

Sipas komunikatës së Ministrisë së Financave, Hoti e Minxhozi folën për bashkëpunimin mes dy vendeve.

Ndalim i Sërishëm i Udhëtarëve nga Shqipëria

Daut Hoxha, zyrtari për informim i Policisë së Kosovës tregoi për KALLXO.com pse këta persona nuk u lejuan të hyjnë.

Minxhozi: Kosova Duhet të Njohë Diplomat e Shqipërisë

Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë në një ligjëratë para studentëve të ISPE-së foli për marrëdhëniet Kosovë-Shqipëri.