Postet nga: Anulim i konkursit

Komuna e Prishtinës anulon konkursin për 200 zyrtarë administrativë pak ditë para testit me shkrim

Me vendim të Komisionit për zgjidhjen e ankesave dhe kontesteve, Komuna e Prishtinës ka anuluar konkursin e datës 25 gusht për pranim të 200 zyrtarëve administrativë.

Anulohet konkursi për vozitës, rrobalarëse e servisues në Spitalin e Gjakovës

Konkursi për pozitat: vozitës, rrobalarëse dhe servisues, në Spitalin e Përgjithshëm të Gjakovës “Isa Grezda” është anuluar pas afatit të ankesave.

Anulohet konkursi i Spitalit të Gjakovës në ditën e intervistimit të kandidatëve të përzgjedhur

Konkursi për pozitën zyrtar administrativ në Spitalin Rajonal të Gjakovës është anuluar në ditën kur kandidatët që kishin kaluar testin me shkrim ishin ftuar pë...

Këshilli i Pavarur i kërkon ministrit Sveçla anulimin e konkursit për drejtor të ARC-së

Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil i ka kërkuar ministrit të Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla që ta anuloj konkursin pë...

Komuna e Mitrovicës anulon disa konkurse me arsyetimin se është fushatë zgjedhore

Komuna e Mitrovicës ka njoftuar se ka anuluar disa konkurse për pozita të ndryshme të shpallura gjatë muajit korrik dhe gusht me arsyetimin e situatës me pandeminë ...

Ministria e Infrastrukturës anuloi konkursin për zyrtarë administrativ pa dhënë arsyetime në vendim

Ministria e Infrastrukturës me datë 25 qershor të këtij viti kishte shpallur një konkurs për zyrtar administrativ, në Departamentin e patent shoferit.

Anulohet konkursi për zyrtar të infrastrukturës sportive në Vushtrri

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri ka marrë vendim për anulimin e konkursit të shpallur për pozitën zyrtarë i lartë për infrastrukturë sportive nga ...