Postet nga: konflikt interesi

Buleshkaj: Një ish-zv.ministër kaloi si menaxher në një kompani e cila ka kryer shërbime në atë ministri

Në emisionin #KallxoPërnime, drejtori i Agjencisë për Parandalimin e Korrupsionit, Yll Buleshkaj, ka thënë se në kuadër të mandatit të agjencisë është edhe parandalimi i konfliktit ...

Emërimi i sekretarit të Ministrisë anëtar i bordit të SHSKUK-së nuk vlerësohet konflikt interesi nga Agjencia Kundër Korrupsionit

Agjencia Kundër Korrupsionit nuk e ka vlerësuar si konflikt interesi emërimin e Sekretarit të Ministrisë së Shëndetësisë si anëtar të bordit drejtues të SHSKUK-së.

Kryetari i bordit të RTK-së: Agjencia Kundër Korrupsionit na ka thënë se Fetahu s’ka konflikt interesi

Kryetari i Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës, Besnik Boletini, para deputeteve të Komisionit për Media tha se Agjencia Kundër Korrupsionit, ka thënë që nuk ka pasur ...

Dyshime për konflikt interesi, Komisioni i kryetarit përzgjedhi motrën e tij për punësim

Motra e kryetarit të Komunës së Hanit të Elezit, Mehmet Ballazhi, është punësuar si edukatore kopshti për fëmijët e moshës 3-6 vjeç në Institucionit ...

Kryetari i Klinës, Zenun Elezaj dënohet me 4 mijë euro për punësimin e vajzës së tij

Gjykata e Pejës e ka shpallur fajtor për konflikt interesi kryetarin e Klinës, Zenun Elezaj dhe e ka dënuar me 4 mijë euro gjobë.

Haki Rugova nënshkroi kontratë për vëllanë e tij më 2014, deri në vitin 2013 edhe vetë kishte hise në kompani

Në qershor të këtij viti, kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova është dënuar nga Gjykata e Pejës me një vit burgim për Konflikt Interesi.

VIDEO - Momenti kur Haki Rugova dënohet me burgim për korrupsion

Haki Rugova, kryetar i Istogut, është dënuar nga Gjykata me një vit burgim efektiv.

Gjykimi për konflikt interesi ndaj Haki Rugovës, gjykata pritet që sot të marrë vendim

Gjykata e Pejës pritet që sot të vendosë për çështjen penale ku kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova po akuzohet për Konflikt Interesi.