Postet nga: Komuna e Prishtinës

Asambleistët kërkojnë sqarime të dhënies së kushteve ndërtimore për ndërtimet në liqenin e Badovcit

Komuna e Prishtinës është duke mbajtur mbledhjen e jashtëzakonshme për ndërtimet, të cilat po planifikohen në afërsi të liqenit të Badovcit.

Badovc

Grupi për mbrojtjen e Liqenit të Badovcit me kërkesa për Komunën e Prishtinës

Grupi për mbrojtjen e Liqenit të Badovcit që në ‘Facebook’ numëron rreth 27 mijë anëtarë, në mbledhjen e jashtëzakonshme të Komunës së Prishtinës kanë paraqitur ...

Asambleja e Prishtinës nesër seancë të jashtëzakonshme për projektin për lagjen buzë Liqenit të Badovcit

Komuna e Prishtinës nesër nga ora 10:00 do të mbajë mbledhje të jashtëzakonshme lidhur me projektin për ndërtimin e një lagjeje buzë Liqenit të Badovcit.

PDK në Prishtinë kundër ndërtimeve në Liqenin e Badovcit

Partia Demokratike e Kosovës (PDK), dega në Prishtinë, ka dalë kundër ndërtimeve në Liqenin e Badovcit.

Komuna e Prishtinës dhe USAID nënshkruajnë marrëveshje për lejet e ndërtimit

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, sot ka nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me USAID -in në programin për trajnimin e ndërtimeve pa leje.

Vetëvendosje: Qeveria e Shpend Ahmetit ka krijuar mundësinë për ndërtimet në Badovc

Lëvizja Vetëvendosje, Qendra në Prishtinë, ka mbajtur një konferencë për media, ku kanë folur për ndërtimet afër Liqenit të Badovcit.

Badovc

Badovci rrezikohet nga ndërtimet, institucionet hedhin fajin te njëra-tjetra

Një njoftim në rrjete sociale i kompanisë ‘KAWA Group’ dhe ‘4M Group’ ka ngritur në këmbë mbi 20 mijë qytetarë për të mbrojtur liqenin e Badovcit.

Grupi për mbrojtjen e Liqenit të Badovcit me kërkesa për Komunën e Prishtinës dhe Ministrinë e Mjedisit

Grupi për mbrojtjen e Liqenit të Badovcit që në ‘Facebook’ numëron rreth 24 mijë anëtarë, ka dalë me pesë kërkesa për Komunën e Prishtinës ...