Postet nga: komuna e istogut

Komuna e Istogut punësoi 22 zyrtarë pa procedura të prokurimit

Komuna e Istogut gjatë vitit 2021 kishte të angazhuar 22 zyrtarë me kontrata mbi vepër por pa procedurë të prokurimit siç kërkohet me ligj. Kjo gjetje është evidentuar në raportin ...

Ilir Ferati ende nuk i emëron drejtorët komunalë në Istog

Komuna e Istogut ende nuk ka arritur që të formojë kabinetin e saj qeveritar ani pse kanë kaluar më shumë se 2 muaj prej marrjes së detyrës nga kryetari Ilir ...

Arrestohet një person nën dyshimet se kanosi një grua

Raportohet se një person është arrestuar nga ana e Policisë së Kosovës pasi dyshohet se për një muaj rresht ka penguar dhe ngacmuar një grua.

Arrestohen katër zyrtarë të Komunës së Istogut

Katër zyrtarë të Drejtorisë së Bujqësisë në Komunë e Istogut, janë arrestuar në mëngjesin e sotëm nga Policia e Kosovës.

Rezultatet për Istogun– LIVE

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur t’i publikoj rezultatet e zgjedhjeve lokale për kryetar të komunës së Vitisë.

Premtimi i Bekë Berishës për shëndetësinë në Istog

Kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës për kryetar të Istogut, Bekë Berisha, ka premtuar se nëse fiton e zgjidhet në krye të Komunë...

Komuna e Istogut i ka lëshuar prona 38 qiramarrësve të cilët i kishin borxhe asaj

Komuna e Istogut ka dhënë në shfrytëzim 45 prona me qira edhe pse 38 qiramarrës kishin borxhe të pashlyera në vlerë 12 mijë euro ndaj komunës dhe borxhet e ...

Pas gati dy viteve, anulohet përfundimisht konkursi për stomatolog në Istog

Një nga konkurset më të përfolura në Istog, ai i përzgjedhjes së stomatologut është anuluar përfundimisht nga Inspektorati i Punës.