Postet nga: Komuna e Gjakovës

Bllokohet qendra e Gjakovës, nis riasfaltimi i rrugës kryesore, për shkak të punëve të bëra keq

Për shkak të cilësisë së dobët të asfaltit të shtruar, Komuna e Gjakovës është detyruar ta bllokojë sërish rrugën ‘Nënë Tereza’ në qendë...

OShP-ja pa bord funksional, bllokohen mbi 100 tenderë

Mbi 100 tenderë kanë mbetur të pezulluar pasi bordi i Organit Shqyrtues të Prokurimit nuk është funksional për t’i shqyrtuar ankesat e bizneseve.

Komuna e Gjakovës publikon të dhënat personale të përfituesve të subvencioneve në shëndetësi

Komuna e Gjakovës ka shkelur privatësinë e qytetarëve me publikimin e numrave personal të tyre në një listë të përfituesve të subvencioneve në shëndetësi.

Banorë të tre fshatrave në Gjakovë, peticion me tre kërkesa për pushtetin qendror e lokal

Banorë të fshatit Doblibarë, Berdosanë dhe Vraniq të komunës së Gjakovës po ankohen për lënie pas dore, nga pushteti lokal dhe ai qendror.

Komuna e Gjakovës e gatshme për nisjen e vaksinimit kundër COVID-19

Komuna e Gjakovës ka njoftuar se vaksinimi po planifikohet të fillojë këtë javë, të enjten ose eventualisht të premten.

‘Shka boni’ Ardiani për Gjakovën?

“Do t`i kthejmë investimet komunale në zhvillim për komunën”, ky ishte koncepti mbi të cilin Ardian Gjini kishte bazuar fushatën e tij zgjedhore me të cilë...

Gjakovë, KFOR-i dhuron dy karrige stomatologjike

Komuna e Gjakovës njofton se KFOR-i italian ka dhuruar dy karrige stomatologjike.

Komuna e Gjakovës shpërndan mjete bujqësore për bujqit

Ditën e sotme, komuna e Gjakovës, ka bërë shpërndarjen e disa motokultivatorëve, ku 27 bujq të komunës kanë përfituar nga ky subvencion.