Postet nga: ardian gjini

Alternativa e Mimoza Kusarit ushtron kallëzim penal ndaj Ardian Gjinit

Partia Alternativa në Gjakovë ka ushtruar kallëzim penal ndaj kryetrarit Ardian Gjini, drejtoreshës së Shëndetësisë Adelina Shehu- Kola, drejtorit të QKMF-së Kujtim Zarari dhe udhëheqë...

Alternativa në Gjakovë akuzon Ardian Gjinin se po detyron kategoritë e liruara me ligj të paguajnë për shërbimet shëndetësore

Partia Alternativa, dega në Gjakovë, po e akuzon kryetarin e komunës, Ardian Gjinin dhe Drejtoreshën e Shëndetësisë në këtë komunë, Adelina Shehu Kola, se kanë ...

FOTO: Komuna e Ardian Gjinit pret drunjtë shumëvjeçar në qytet

Disa drunj shumëvjeçarë, kryesisht plepa, janë prerë me vendim të Komunës së Gjakovës.

Dyshime se Ardian Gjini fsheh aksionet në biznesin e ndërtimeve

Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini nuk ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsion që është bashkëpronar i një kompanie.

Sa është i pasur Ardian Gjini?

Në deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), kryetari i Gjakovës,  Ardian Gjini ka deklaruar se ka një banesë në pronësi, prej 61 metra kator me vlerë ...

Mimoza Kusari e fiton gjyqin, Ardian Gjini obligohet të paguajë

Gjykata e Gjakovës e ka detyruar kryetarin e Gjakovës, Ardian Gjini që t’ia paguajë ish-kryetares së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila 1,500 euro për cenimin e autoritetit dhe ...

Ardian Gjini viziton policin gjakovar të plagosur gjatë aksionit në veri

Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini e ka vizituar njërin nga policët e plagosur në aksionin e Policisë së Kosovës në komunat veriore.

Mimoza Kusari paralajmëron padi të re ndaj Ardian Gjinit

Në gjykimin e kryetarit të Gjakovës, Ardian Gjini, i akuzuar për shpifje, paditësja, ish-kryetarja e Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, ka paralajmëruar në seancë...