Postet nga: Komuna e Gjakovës

Gjakovë, mësimdhënësja padit Drejtorinë e Arsimit, kërkon plotësim të fondit të orëve mësimore

Një mësimdhënëse nga komuna e Gjakovës ka paditur Drejtorinë e Arsimit në këtë komunë, duke kërkuar plotësim të fondit të orëve më...

Investimi i Komunës së Gjakovës - Shtylla elektrike mbetet në mes të asfaltit të ri - FOTO

Komunës së Gjakovës i ka dalur problem zgjerimi i rrugës ‘’Gani Sadrija’’ në fshatin Babaj të Bokës. Kjo pasi në mes të rrugës është e ...

Auditori: Komuna e Gjakovës eliminoi padrejtësisht një kompani nga tenderi, zgjodhi fituese një tjetër me 49 mijë euro më shtrejntë

Raporti i Auditorit për vitin 2020 ka gjetur se Komuna e Gjakovës ka eliminuar padrejtësisht një kompani nga një tender publik dhe ka zgjedhur fituese një kompani tjetë...

Auditori gjen parregullsi në një tender të Komunës së Gjakovës: Pagoi çmime abnormalisht të larta

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Komuna e Gjakovës në një tender publik ka paguar çmime abnormalisht të larta dhe ndryshe nga se ishin kontraktuar.

Blerjet e shtrenjta gjatë pandemisë, institucionet shpenzuan rreth 1.5 milion euro për dezinfektim

Institucionet e Kosovës kanë paguar çmime të ndryshme për dezinfektim të objekteve dhe hapësirave të jashtme si masë për parandalim të shpërndarjes së COVID-19, duke ...

Gjykata detyron Komunën e Gjakovës t'ia paguajë një kompanie 1.5 milion euro për disa prona

Komuna e Gjakovës do të detyrohet t'ia paguajë një kompanie private mbi 1.5 milion euro, për kompensimin e disa pronave të shpronësuara.

Çika e dajës së Ardian Gjinit punësohet në QKMF në Gjakovë

Trëndelina Shehu- Hasi është punësuar së fundmi në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF), në Gjakovë.

Vidhën kapakët e pusetave në Gjakovë, reagon kryetari Ardian Gjini

Në shëtitoren e lumit ‘Krena’ në Gjakovë gjatë ditës së djeshme janë vjedhur kapakë të pusetave.