Postet nga: Komisioni për Punë të Jashtme

Komisioni për Punë të Jashtme i thotë 'JO' platformës për dialogun Kosovë - Serbi

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike,  ka miratuar Projektligjin për Dialogun, por jo edhe platformën e Ekipit Negociator për procesin e negociatave me ...

Komisioni për Punë të Jashtme shqyrton përgjegjësitë e ekipit negociator dhe platformën për dialogun

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike, do të mbajë mbledhjen e radhës, në të cilën do të shqyrtojë Projektligjin për detyrat, përgjegjë...

Pacolli: Nuk kam thënë se Kosova do të jetë anëtare e INTERPOL-it

“Është bërë punë e madhe për INTERPOL, por unë asnjëherë nuk kam thënë se ne do të jemi anëtarë të INTERPOL”, kështu ka deklaruar ...

Pacolli e nis raportimin e tij duke arsyetuar 'mungesat' në Komisionin për Punë të Jashtme

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli ka raportuar para Komisionit për Punë të Jashtme të Kuvendit të Kosovës.

Zv/kryeministri Enver Hoxhaj raporton para komisionit parlamentar

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike sot (e mërkurë), do të mbajë mbledhje.

Platforma nuk kalon në komision, kërkohet debat për të në Kuvend

Platforma qeveritare për fazën finale të dialogut me Serbinë nuk kaloi në Komisionin për Punë të Jashtme.

Fjalët për platformën- nga mangësitë te grupi i unitetit

Platforma për fazën finale po diskutohet në Komisionin për Punë të Jashtme me vlerësime të kundërta nga pozita dhe opozita.

Zafir Berisha – Avni Arifit: Ke Shku në Mal Pa Sakicë

Anëtari i Komisionit parlamentar për Punë të Jashtme, Zafir Berisha, i tha shefit të negociatave me Serbinë se ka hyrë në ujë të turbullt.