Postet nga: Komisioni për Punë të Jashtme

Arifi: Shumë Shpejt Qeveria Fillon Dialogun me Qytetarët për Asociacionin

Shefi i ekipit negociator të Kosovës në bisedimet e Brukselit me Serbinë, Avni Arifi, tha sot se vendimin për themelimin e Asociacionit e merr Qeveria e Kosovës.

VV në Komision Parlamentar Nuk e Mbështet Marrëveshjen e re për Demarkacionin

Komisioni për Punë të Jashtme ia ka dërguar Kryesisë së Kuvendit marrëveshjen e Demarkacionit për ta futur në rend të ditës për seancë.

Hoxhaj: Rusia e Suspenduar, Momentum për Aplikim të Kosovës në Këshillin e Europës

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka raportuar sot para Komisionit për Punë të Jashtme, ku ka folur për procedurën e aplikimit për anë...

Demarkacioni Nesër në Komisionin për Punë të Jashtme

Kuvendi i Kosovës ka njoftuar se nesër fillon sesionin e ri me mbledhjen e Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike, ku do të shqyrtohet ...

Komisioni Mblidhet edhe një Herë për Demarkacionin

Marrëveshja e demarkacionit me Malin e Zi e vitit 2015 do të mbledhë edhe një herë anëtarët e Komisionit për Punë të Jashtme për të vendosur ...

Bulliqi: S’mund të Ketë dy të Vërteta për Demarkacionin

Kreu i Komisionit për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit me Maliin e Zi Shpejtim Bulliqi, tha sot në Komisionin për Punë të jashtme se nuk mund ...

Bulliqi: Të Gatshëm për Rinegociim Ose Arbitrazh

Shpejtim Bulliqi në mbledhjen e Komisionit për Punë të Jashtme tha se Kom,isioni për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufiritt me Malin e Zi është i ...

Isufaj me një Aksident Pretendon se Kosova Humbi Territor

Florim Isufaj, anëtari i Komisionit për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit me Malin e Zi përmendi një aksident të ndodhur në vitin 1981 në Qafë të Ç...