Postet nga: Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Ndryshimi i destinimit të investimeve nga menaxherët e kontratave, KOSTT përgjigjet para Komisionit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike po shqyrton raportin e auditimit të performancës “Projektet kapitale të operatorit të sistemit, transmisionit dhe tregut të energjisë elektrike të Kosovë...

Komisioni për mbikëqyrje të financave diskutojnë raportin e auditimit për hidrocentralet

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike është duke shqyrtuar raportin e auditimit të performancës “Sistemi i licencimit të hidrocentraleve dhe monitorimi i tyre mbi ndikimin në mjedis ...

Qalaj i thotë deputetes së LVV-së 'je bërë si papagall'

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Rashit Qalaj, i ka thënë deputetes së Lëvizjes Vetëvendosje, Mirlinda Tishukaj Sadiku, se 'është bërë si papagall', derisa ...

Mosprezenca e ministrit Murati javën e kaluar në Komision, temë diskutimi edhe sot

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, është duke raportuar sot në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike.

Deputeti Beqa për pushtetin: Ju jeni më shumë me shku në psikiatri se sa me qeverisë vendin

Anëtari i Komisionit për Financa Publike, Hajdar Beqa, gjatë mbledhjes së këtij komisioni, kishte pakënaqësi lidhur me mospagesën e mësimdhënësve. Deklaratat ...

Mosprezenca e ministrit Murati në Komision shkakton pakënaqësi te opozita

Në rend dite në Komisionin për Mbikëqyrjen Financave Publike ishte shqyrtimi i raportit të auditimit të buxhetit të Kosocës për vitin 2021 dhe i ftuar ishte ministri ...

Komisioni i Financave Publike shqyrtoi pasqyrat financiare të SHSKUK-së, drejtori ankohet për ikjen e mjekëve

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike sot ka shqyrtuar raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës për  ...

Ministri Latifi nuk raporton për pasqyrat financiare në komision, raporti nuk shqyrtohet fare

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike kishte planifikuar që sot të shqyrtojë raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Ministrisë së Shëndetësisë për 2021 duke ...