Postet nga: Keqpërdorimi i detyrës

Gjykata ia vazhdon paraburgimin Nagip Krasniqit

Gjykata e Prishtinës ka marrë vendim në rivendosje që të aprovohet kërkesa e Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës që të pandehurit Nagip Krasniqit t’i ...

Akuza për mashtrim në prokurim, mbrojtja thotë se marrëveshja me prokurorinë është e paligjshme

I akuzuari nga Prokuroria për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurim në tender në komunën e Drenasit, Liman Buzoku është ulur sot në bankën e të akuzuarit.

Tjetërsimi i pronës milionëshe të ish RTP-së, të dënuarit nga Gjykata e Ferizajt dalin para Apelit

Ish-gjykatësi Lekë Prenaj, Halim Kastrati, Shpëtim Pllana dhe Shkumbin Qehaja, dolën sot para Gjykates së Apelit lidhur me dënimin e Gjykatës së Ferizajit për ...

Dosja ndaj zyrtarëve që akuzohen se regjistruan kundërligjshëm disa persona në Komunën e Fushë Kosovës

Latif Ibrahimi dhe Bejtullah Shala u ulën sot në bankën e të akuzuarve për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Dosja - Nagip Krasniqi e 'kishte shpërfillur rekomandimin e komisionit vlerësues për anulimin e kontratës'

Kryeshefit të arrestuar të KEK-ut, Nagip Krasniqit, i dyshuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare i është refuzuar ankesa për ndërprerjen e masës së paraburgimit ...

Anulohet seanca kundër ish-kryeshefit të KPM-së

Seanca e paraparë të mbahej sot në Gjykatën e Prishtinës kundër Luan Latifit, ish-kryeshefit  të Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM), ku akuzohet për marrje ryshfeti, ë...

Rasti i ’53 milionëshit’, Pal Lekaj dhe të tjerët deklarohen për fajësinë

Të akuzuarit Pal Lekaj, Nebih Shatri dhe Besim Tahiri, janë deklaruar përsëri të pafajshëm në shqyrtimin gjyqësor i cili është duke u mbajtur sot për ...

Shtyhet seanca ndaj ish zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukturës për tenderin e autostradës së Gjilanit

Është shtyrë seanca e paraparë të mbahej sot ndaj Betim Reçicës, Isa Berishës, Mirdit Eminit dhe Leonora Limanit, të cilët akuzohen se kanë keqpërdorur detyrë...