Postet nga: Fikrije Zejnullahu

Gjykata ia vazhdon paraburgimin Nagip Krasniqit

Gjykata e Prishtinës ka marrë vendim në rivendosje që të aprovohet kërkesa e Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës që të pandehurit Nagip Krasniqit t’i ...

Dënim me kusht për të akuzuarin që e pranoi se i ishte bashkuar ISIS-it

Zijadin Berisha u gjet fajtor dhe u dënua sot me dy vite burgim me kusht nga Gjykata e Prishtinës, për organizmi dhe pjesëmarrje në grupe terroriste.

Ish i akuzuari thotë që nuk e njeh “Çekiçin” nga i cili rasti mori edhe emrin

Osman Spahiu, ish i akuzuar, tani dëshmitar ka deklaruar në Gjykatën e Prishtinës për rrjedhën e ngjarjes në lidhje me vrasjen e Naim Hajrizit në ...

Shtyhet seanca për rastin e njohur si “Çekiçi”

Prokuroria akuzon, Gëzim Retkocerin, për vrasjen e Naim Hajrizit. Në seancën e sotme prokurorja e rastit Fikrije Zejnullahu, tha se mbetet pranë fjalës hyrëse të ...

Reagon ndaj të akuzuarit vëllai i të vrarit në rastin Çekiçi “Betohem, ky e ka mbytë”

Halim Hajrizi, vëllai i Naim Hajrizit, për vrasjen e të cilit akuzohet Gëzim Retkoceri, ka reaguar sot në Gjykatën e Prishtinës.

VIDEO: Tensione në përfundim të gjykimit për vrasjen e Naim Hajrizit

Me seancën e sotme ka përfunduar procesi gjyqësor maratonik lidhur me vrasjen e Naim Hajrizit.

Pas 9 vitesh prokurorja riakualifikoi veprën për njërin të akuzuar në rastin e vrasjes së Naim Hajrizit

Gjykimi maratonik ndaj Gëzim Retkocerit e Osman Spahiut për vrasjen e Naim Hajrizit pasoi me rikualifikimin  e veprës penale. Prokuroria fillimisht e ngarkonte Gëzim Retkocerin dhe ...

Detaje nga gjykimi për 825 kg drogë të fshehur në tavolina

Në gjykimin për 824 kg drogë të llojit marihuanë, i njohur si rasti ‘Shkurt”, janë dhënë fjalët përfundimtare.