Postet nga: Keqpërdorimi i detyrës

Apeli konfirmon aktakuzën ndaj Pal Lekajt dhe dy të akuzuarve të tjerë

Gjykata e Apelit ka refuzuar ankesat për hedhjen e aktakuzës dhe kundërshtimit të provave ndaj të pandehurve Pal Lekaj, Ismet Isufi dhe Veli Hajdaraga.

Ish-shefja e prokurimit në spitalin rajonal të Mitrovicës lirohet nga akuza

Në mungesë të provave Gjykata Themelore e Mitrovicës ka marr aktgjykimin lirues ndaj Zylfije Halili, udhëheqëse e Zyrës së Prokurimit në Spitalin Rajonal “Dr. Sami Haxhibeqiri” ...

Apeli - Qemajl Mustafa dhe të tjerët do gjykohen për krim të organizuar

Gjykata e Apelit nuk është pajtuar me vendimin e Gjykatës Themelore në Pejë, e cila e kishte hedhur poshtë aktakuzën krim të organizuar ndaj Qemajl Mustafës dhe ...

Dënim me burgim me kusht për drejtorin e Spitalit të Gjakovës

Ahmet Asllani, drejtor i Spitalit Regjional të Gjakovës “Isa Grezda” është dënuar më gjashtë muaj burgim me kusht nga Gjykata Themelore. Asllani akuzohej për keqpërdorim në ...

Gjykimi për keqpërdorim me mantela, jep mbrojtjen drejtori i akuzuar i Spitalit të Gjakovës

Në gjykimin ndaj tetë të akuzuarve për manipulim me tenderin për mantelat e spitalit, sot para gjykatës së Gjakovës dhanë mbrojtjen të akuzuarit – drejtori i Spitalit ...

Shtyhet gjykimi ndaj Sokol Bashotës dhe të tjerëve

Sokol Bashota ish kryetari i Komunës së Klinës, bashkë me zyrtarët tjerë Enver Berisha, Esat Raci dhe Fadil Gashi po ngarkohen me akuzat e keqpërdorimit të ...

Gjykimi kundër zyrtarëve të ‘Lesna’-s, dëshmitarët mohojnë të kenë aplikuar për kredi

Në gjykimin e zyrtarëve të institucionit financiar “Lesna”, Ardian Jonuzi dhe Berat Hasani, sot kanë dëshmuar tre dëshmitarë.

Del para Gjykatës sportelisti i Postës në Malishevë

Në Gjykatën e Gjakovës është mbajtur shqyrtimi fillestar kundër të akuzuarit Sahit Hoti nga Malisheva, i akuzuar për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar.